måndag 15 september 2014

Det ringde i telefonen ..


 .. och Granntanten utbrast glatt; .. nu har Sverige fått sin första trainee!

NU?? Redan? .. sa jag överraskat. Så snabba ryck hade jag inte förväntat mig?? Skulle det inte godkännas en budget först??

Men så ramlade polletten ner .. Stefan Löfven, naturligtvis! Det stora trainee-föredömet, trainesystemets genomförare.

Vem blir handledare .. undrade jag intresserat. Men det är väl kanske inte så noga. Det löser sig nog. Allt som behövs är ju lite extra händer .. om det finns några tillgängliga?

Men det borde ha blivit Fredrik Reinfeldt eftersom det, enligt Löfvens eget system, är den som är mest kompetent att utföra jobbet som är bäst lämpad? Så synd att den chansen för evig är borta ... tillsammans med den handledare vars hand Magdalena Andersson förmodligen skulle ha valt.

Men det kanske går bra ändå?

Utan handledare och med bara Miljöpartiets extra händer att hålla i.


DN, SvD, Expr.,

4 kommentarer:

 1. Ha ha, :-)

  En sak vill jag säga, om moderaterna kommer anpassa sig till SD' politik, då vet jag otroligt många liberala moderator som kommer lämna.

  Ökenvandringen i evig opposition är då tillbaka och det är verkligen något som socialisterna vill.

  Det ser inte bra ut för framtiden.

  /Henrico

  SvaraRadera
 2. Det är ju två sidor av det som händer, migrationsfrågan och integrationsfrågan.
  Det som behövs nu är en diskussion utan rasist-stämplar hur man ska lösa integrationsfrågan.

  Kan man lösa detta över blockgränserna kan man också ignorera Fi och V försök till smutskastning och utan att det blir "SD-politik". Jag tror inte M kommer att närma sig SD däremot kommer man nog att gå vidare med den skattepolitik man nu lyckats genomföra, men man kommer att förändra skol-, försvars- och internationell politik.

  Migrationsfrågan kommer att bli omöjlig att lösa om man inte börjar i rätt ände, då är nog ett nytt Luciabeslut inte långt borta.

  SvaraRadera