fredag 12 september 2014

Kvinnlig härskarteknik sänker politisk oskuld?


Stefan Löfven vägrar att diskutera sakfrågor, han vägrar att diskutera integration, han vägrar att diskutera kärnkraft, han vägrar att diskutera vinster i välfärden och han vägrar att diskutera det samarbete som han hänvisar till när han vägrar att diskutera vad samarbetet är tänkt att resultera i?

Stefan Löfven vill ha MAKTEN, bara Makten, ingenting annat än Makten och vad han ska använda den till och vilka han ska utöva den tillsammans med det angår ingen annan!

Särskilt har han vägrat att diskutera kärnkraften. Möjligen kan det bero på att Miljöpartiet inte vill ha den? Stefan Löfven vill inte uttala sig före valet och inte utan en utredning som ger en prognos som fastställer det framtida energibehovet.

Annie Lööf har under flera av den senaste tidens debatter försökt tala om att det faktiskt FINNS en sådan prognos .. men Stefan Löfven upprepar bara sitt inövade mantra; det här måste utredas! Diskuteras! Brett!! Med ... ?? .. Någon? Några? Oklart vilka?

I går lämnade Annie Lööf sin plats i TV4:s partiledardebatt, gick över golvet med en utskriven rapport över Sveriges framtida energibehov i handen och lämnade över den till statsministerkandidaten.

Försökte lämna över den, rättare sagt.

Stefan Löfven reagerade som en överårig oskuld som upplever sig utsatt för oanständiga  och opassande inviter eller trakasserier från en yngre, betydligt mer erfaren förmåga.

Käbbel, käbbel .. frustade den 57-årige, manlige företrädaren för det feministiska partiet och viftade handgripligen och panikslaget bort den 31-åriga .. betydligt mer erfarna .. partiledaren som erbjöd honom det som han påstått sig så hett eftertrakta.

Usch .. komma där och komma så nära och försöka sig på SAKER med Stefan Löfven!!!

Kvinnliga Härskartekniker!! .. utbrister en känd vänsterskribent.

Ungdomsförbundsfasoner .. försöker Löfven skämta bort situationen och detsamma ekar de generade partikamraterna.

Sanningen är väl att det här är vad som händer när partiet släpper in en politisk oskuld på arenan tillsammans med betydligt mer erfarna och kunniga aktörer.

Vi ska vara väldigt glada att det handlade om något så oskyldigt som inrikespolitiskt käbbel i TV4 den här gången.

Om det vill sig riktigt illa så måste Stefan Löfven ut i betydligt större sammanhang och möta betydligt svårhanterligare personer om han blir statsminister. Då räcker det nog inte att skrika om kvinnliga härskartekniker och fösa eller vifta undan obehagliga sanningar!

Annie Lööf har bevisat att hon står rak och fast även när det blåser, det respekterar jag henne för.

Stefan Löfven bevisade också någonting i går .... det var i och för sig väldigt underhållande, men också ovärdigt och pinsamt.


AB, AB, DN, DN, DN, DN, SvD, SvD, SvD, Expr., Expr., Expr., Expr., VK,

5 kommentarer:


 1. Verklighetskontroll. När någon markerar klart att de inte vill ta emot fortsätter du inte.

  Gjorde Stefan det? Svar ja. Fortsatte Lööf, svar ja.

  När någon klart markerar att de vill vara ifred då invaderar du inte deras privata sfär, det är något du lär dig redan i förskolan om inte tidigare.


  Lööf uppträder därmed som en översittare och mobbar.

  Enkel logik och moral, men tydligen överkurs för Lööf som altså återigen bevisar att hon saknar väsenliga basala delar människor bör ha.

  SvaraRadera
 2. Anonym 11:35 .. lojalitet är en mycket fin egenskap!

  SvaraRadera
 3. Det mest komiska var ju hur Karin Pettersson från Aftonbladets ledarsida(!) just beskrev Lööfs agerande i termer av kvinnlig härskarteknik mot äldre män (i det här fallet en vit, medelålders heterosexuell sådan) efteråt. Det måste varit första gången i världshistorien som Aftonbladets ledarsida valde att nyansera radikalfeminismens teser, och att detta råkade inträffade just efter att deras sida hade gjorde bort sig var givetvis en ren slump.

  SvaraRadera
 4. Peter Nicklasson12/9/14 13:00

  Sosseledarens instinktiva reaktion var att slå ifrån sig - avslöjande hu primitivt och trögtänkt han reagerar. OCH föga statsmannamässigt.

  Sen ska vi i dessa tider då Annie Lööf tokhyllas även från vänsterhåll komma ihåg detta:
  Det är inte länge sedan hon och hennes kumpaner i Centern babblade om månggifte, ändrad arvsrätt och fri invandring. "Nybyggarlandet" kallades projektet.
  Även två centerpartister skrev på DN debatt (våren 2012) om att vi måste börja RANSONERA välfärden, därför vi inte har råd helt enkelt.

  Rösta rätt på söndag.

  SvaraRadera
 5. Peter Nicklasson12/9/14 13:54

  Visserligen off topic, men det är viktigt att detta kommer fram tycker jag.
  Hur media mörkar skandaler kring Feministiskt Initiativs absoluta toppkandidater.

  Det finns en betydande risk att F! trots allt kommer in i riksdagen.

  Även om de förmodas ansluta sig till de rödgröna kan det inte uteslutas att även alliansen lockar om dessa vinner - därför vore det intressant om även F! granskades INNAN valet.

  Nättidningen Fria Tider har i dagarna två avslöjat två grova skandaler:
  1. Katerin Mendez, topp 8 på F!:s riksdagslista, har torterat sin då 5-åriga dotter med iskalla duschar. Detta blev hon dömd för också. Mendez är kurator (!) på en skola och har i valrörelsen profilerat sig som en förkämpe för barns rättigheter...
  2. Victoria Kawesa, topp 3 på F!:s riksdagslista, har 173.000 kr i skulder till kronofogden, ett otal gamla betalningsanmärkningar, men anser sig ändå ha råd att anlita polsk städhjälp till sin innerstadsvåning. Problemet är att hon sedan lurar städerskan att fortsätta arbeta då betalningen uteblir, sedan vägrar hon betala. Städerskan har blivit blåst på nästan 12.000 kr.
  Kawesa säger sig kämpa för bl a rättssäkerhet och migration...

  Alltså, här skriver slaskpressen kilometervis om obetydliga rasister långt ner på ickevalbara platser i småkommuner - medan två toppkandidaters till ett hypat vänsterparti slipper mediebevakning helt.
  Helt. Det är totalt nedmörkat av vanlig media.

  Endast Fria Tider tar upp det
  http://www.friatider.se/fi-topp-lurade-invandrare-st-da-gratis
  samt
  http://www.friatider.se/fi-topp-torterade-sin-dotter

  -----

  Vad håller vi att få för samhälle där press och kriminella hackers jagar dissidenter, och samma media blundar för annat?
  Det påminner om Stasi, KGB eller Gestapo i privat regi, samtidigt som det anses lagligt att utöva denna åsiktsregistrering i jättelika databaser. Sjukt!

  Rösta rätt på söndag.

  SvaraRadera