måndag 23 maj 2016

"Ge ungdomarna en mindre konstgräsplan med mål ..


.. ett öppet gym utomhus, en stor musikstudio och en park med en vattenpool i mitten", så upphör alla problem med stenkastning, bilbränder och attacker mot blåljuspersonal. 

Det är mer eller mindre ett krav från en boende från bostadsområdet Tjärna Ängar i Borlänge, som uttrycker det så här fint ..   jag vill "att du lovar mig att ordna nya aktiviteter och verksamheter i vårt bostadsområde - annars kommer situationen bara bli värre, det kan jag lova dig".

Kommunens fastighetsbolag .. "ett fastighetsbolag som gör det ena efter det andra för att ta pengar från personer som lever på ersättningar eller minimala tillgångar" ..  och polisens agerande jämförs med "det en diktator gör mot sin befolkning i Mellanöstern" och innebär bara att "ni trampar arga människor på tårna, detta utan att ens se er omkring i bostadsområdet".

Trampa arga människor på tårna är tydligen något som polisen ska akta sig för?

Men i allra värsta fall kan tydligen de boende i Tjärna Ängar tänka sig att själva ta tag i situationen .. om de bara får "nycklarna", dvs fri tillgång till kullarna runt Tjärna Ängar. De boende verkar ha resurser, trots att de "lever på ersättningar eller minimala tillgångar" eftersom de "har gott om finansiärer som vill öppna restauranger, vattenpipscaféer och kanske paintball-banor i området".

Varför har ingen tänkt på det här förut?

Fotbollsplan med konstgräs och mål, ett öppet gym utomhus, en stor musikstudio, en park med swimmingpool samt privatfinansierade restauranger, vattenpipscaféer och paintballbanor .. livets nödtorft för dem som vill bygga upp ett nytt liv i Sverige. Levererar vi bara det så upphör alla problem.

Det FINNS människor som klarar sig utan allt detta, men dem går det väldigt illa för. I värsta fall blir de moderater och eviga fiender till De Goda Människorna vars hela existens vilar på att de är de utvalda som utvalts för "ta hand om" alla som de anser inte kan ta hand om sig själva.


Och vem vet .. ett litet vattenpipscafé kanske skulle pigga upp även här på landsbygden?

4 kommentarer:

 1. NO, no, no tycker dessa människor att det är så illa i Sverige så är det bara att flytta till ett land som passar dom. Simple as that! //tompas11

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Deportation som enda påföljd; beslutet fattas av polisdomare på plats.

  Problem? Löst!

  Jag hör på argumenten att Vänsterpartiets (och de kriminella politiska grupper Vänsterpartiet är plog för) agenter är aktiva i området: det har sedan åttiotalet varit ett inofficiellt slagord att 'Utan hus - blir det bus'.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 3. Hej anybody! Nu är det dags för oss, med sunt förnuft, att kräva folkomröstning i migrationsfrågan! Hela utvecklingen är grupp mot grupp, migrant mot infödd, och det förefaller vara svårlöst!

  SvaraRadera
 4. Kalla det för vad det är:

  UTPRESSNING

  Man använder våld och hot och våld för att tillskansa sig det, som man vill ha.

  SvaraRadera