fredag 8 oktober 2010

Det är ju för bedrövligt!!

Stackars Thomas Bodström, här har han flyttat hela familjen till USA, fixat hus och bil och till och med valarbetat via Facebook. Barnen har placerats i bra skolor, kommit in i idrottslag och fått kompisar .. och så får han kanske INTE SIN LEDIGHETSANSÖKAN ANTAGEN!!!

Ur led är tiden!

Annat var det förr .. när sossarna regerade!

DÅ flöt allt som det skulle .. inklusive Thomas Bodström själv, som flöt igenom riksdagsarbetet genom att slänga in en och annan motion författad, av honom själv eller någon annan, under långtråkiga resor. Han släntrade ibland in och tryckte på partianbefalda knappar också och fikade med partikollegorna mellan advokatuppdragen och författarmödorna, han till och med skötte sina pr-uppdrag för sina deckare i Riksdagshuset .. men var det någon som tackade honom för det??

Ack nej, nu när han VERKLIGEN BEHÖVER den här ledigheten för att umgås med sin familj och för att få lite livsombyte .. så begär man att han ska arbeta .. REGELBUNDET???

Annat var det förr .. på Perssons tid!!!

Mona Sahlin tycker ju att det är rimligt att Thomas Bodström umgås med sina barn! Det borde väl räcka .. och nu när barnen redan är i USA så MÅSTE väl pappa Thomas finnas på plats, det förstår väl var och en?

Dessutom var han ju redan där när valet pågick och han blev ju ändå kryssad flera tusen gånger, så bara det är väl ett kvitto på att hans väljare vill att han ska vara någon annanstans än i landet och riksdagshuset, eller hur??

Annat var det förr ... innan en massa borgare och annat löst folk lade sig i de interna sossebesluten!

6 kommentarer:

 1. Vad rolig du är Anybody. Härligt salt.

  SvaraRadera
 2. Ja, men visst är hon, epsilon! Älskar hennes blogg!/G

  SvaraRadera
 3. Underbar ironi, som vanligt. Nu kan man lämna datorn med ett leende på läpparna.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Tina Häll8/10/10 16:39

  Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!

  SvaraRadera
 5. Förr kunde man bli kryssad en gång -av en psykiatriker. Man blev straffriförklarad då för att man inte förstod vad man gjort. Men det är kanske inte vad man tänker här , eller? Man kunde bli kryssad vid mönstring också, betydde att man inte dög till militärtjänst. Hmm det här tål att funderas på.

  SvaraRadera
 6. Vad blajar du om? Vadå "på Perssons tid.." - dina länkar leder ju till samma artiklar om Bodström

  Det är väl klart att det inte funkar för Bodström. Jag har själv en tjej som gav upp ett politiskt uppdrag (på högersidan) eftersom det inte funkade med livet. Så är det ibland, och det är inte så roligt.

  Sälta och cynisism är rolig när den har något INNEHÅLL hörru

  SvaraRadera