torsdag 21 oktober 2010

Money, money, money ...!!

Diana Azar fick 20 000 kr av Expressen att bränna på shopping under en dag .. lyckliga hon.

Men jag hade nog sparat på fötterna och inte nött gatorna i innerstaden om jag hade varit i hennes situation. Nej i stället hade jag nog satsat på en enda grandios grej.

Varför inte ett brett armband från Frey Wille .. något som jag ALDRIG kommer att få annars eftersom de kostar från drygt 8000 kr och uppåt.

Men om jag inte var absolut TVUNGEN att lägga pengarna på just kläder och accessoarer så skulle jag definitivt lägga 20000 kr som delbetalning på fåtöljen Lola hos Design by Leftovers och förödmjuka mig till det yttersta på min bank för att få låna resten.

Det skulle vara saker som kunde glädja mig länge, länge .. det är egentligen helt obegripligt att jag aldrig blir erbjuden pengar att bara göra slut på???

Jag som är så BRA på det!!

3 kommentarer:

 1. Jag har inte fattat grejen med de där armbanden. Finns andra smycken som jag hellre köper. Tror dessutom att de är en fluga och sedan sitter man där med ett värdelöst armband.

  Dagens i-lnadstanke ;-)

  SvaraRadera
 2. Hmm .. suck, nu fick du mig att känna mig som en dålig människa som inte rent spontant gav bort alltihop till en en behövande medmänniska.

  Smycken .. pfft .. sån´t trams .. och jag kan ju lappa vår gamla fåtölj själv i roliga färger. Så egentligen är det ju tur att det INTE var jag som fick pengarna egentligen .. :-)

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha! Nu var det inte din tanke jag syftade till utan min egen :-D

  SvaraRadera