torsdag 28 oktober 2010

Trams och rosa kaniner.

Det är roligt att titta in hos Bloggkommentatorerna tycker jag. Där ventileras alla bloggkrig och bloggsnackisar som handlar om människor som jag inte har en aning om vilka de är eller varför de är så upprörda .. men underhållande är det.

Men Sanna Lundell vet jag vem hon är och jag har till och med läst den krönika där hon upprörs över supandet och utnyttjandet av deltagarna i "Kungarna av Tylösand".

Calle Schulman .. den mindre brodern som producerat smörjan tillsammans med sin benhårda fru .. tog illa upp och svarade med att anklaga Sanna Lundell för att ha förföljt honom för att få vara med i "Alex Schulman Show" i Aftonbladet .. som förresten också är Sanna Lundells arbetsgivare.

Calle publicerar ett illa stavat brev som han påstår sig fått mitt i natten(?) där Sanna tigger och ber ...

.. och Sanna skriver ett blogginlägg där hon berättar att hon stalkats av Calle Schulman en längre tid.

Nu tror jag att Sanna har fel. Det är förmodligen inte alls Calle som är stalkern utan broder Alex rosa kanin som "bestraffar" Sanna för att hon inte inser vilka kulturella storheter hon anmärker på.

Ett fullt förståeligt misstag .. och programmet blev ju inte heller någon direkt dundersuccé?? Jag har i alla fall inte sett det .. har ni??

Men visst är det spännande att få insyn i Kulturelitens värld .. inte alls lika tråkigt, torftigt och skitsnackande som hos "vanligt" folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar