måndag 25 oktober 2010

Hur känns det??

Malin Roos skriver en krönika i Expressen i dag under rubriken .. "Borde vara förbjudet att fläka ut sig när man har barn."

Hon vänder sig främst mot att TV4 exponerar Christer Sandelins tablettmissbruk i programmet "Så mycket bättre", men riktar sig lika mycket mot alla andra som söker bekräftelsekickar till varje pris, utan en tanke på hur resultatet kan drabba den närmaste kretsen .. och då framför allt barnen som helt oförskyllt får lida för föräldrarnas desperata bekräftelsebehov.

Sanna Lundell är inne på samma spår i sin krönika .. "Att se ungdomar supa ner sig är inget nöje", som mest är en reaktion på Femmans program "Kungarna av Tylösand".

Femmans senaste "skandalsåpa" har jag inte sett .. dels så tillhör jag inte målgruppen, dels så vet jag redan att både sex och fylla finns och hittar inga nya sensationer hos ett gäng nästan minderåriga som nyligen upptäckt båda delarna .. och dels så tycker jag att det är så fruktansvärt pinsamt att NÅGON ens kommer på tanken att lägga pengar på att producera något så meningslöst.

Calle Schulman försvarar sig, lamt och föga övertygande, med att .. att det öppnar tabun och släpper in frisk luft och det är väl bra att allt kommer ut ljuset så att alla får se, eller något liknande??

Vaddå, FRISK? luft, ut i LJUSET och ALLA får se???

Fylla och fyllesex har väl alltid förekommit och kommer att förmodligen att finnas i alla tider?? Även om det inte var möjligt att se det på TV så var det fullt möjligt för vem som helst att smyga och tjuvkika i buskarna vid vilken logdans eller folkpark som helst för mer än 100 år sedan .. det är väl ingen nyhet?? Jag tror att fulla ungdomar spydde och hade sex lite varstans redan på 1400-talet och tidigare .. blir det någon skillnad bara för att ljussättningen är annorlunda??

Men jag undrar hur det känns att vara förälder eller annan närstående och gå till jobbet och upptäcka att den du ser som en älskad familjemedlem har haft sex, raglat okontrollerat omkring, onanerat, spytt tarmarna ur sig .. i de flesta av arbetskamraternas vardagsrum kvällen innan???

Känns det OK????

Eller är det så illa att produktionsbolagen letar särskilt efter ungdomar utan starka familjeband eller sociala skyddsnät???

1 kommentar:

  1. Kusinen från landet25/10/10 15:24

    Jag instämmer helt med dig! Jag har inte sett något av programmen ifråga, men framför allt "Kungarna av Tylösand" verkar skrämmande motbjudande när man läser rubrikerna i Aftonbladdret och Excessen.

    SvaraRadera