söndag 3 oktober 2010

Rädsla och attacker i blåbärsskogen!

Det är förhöjd risk för terrorattacker i vårt land .. och i resten av Europa! Och nu talar vi inte längre om en liten grupp främlingsrädda sverigedemokrater i riksdagshuset eller något kriminellt nätverk utan om de riktigt våldsamma grabbarna som av någon anledning anser att de får ett budskap framfört om de lyckas döda ett antal vanliga människor på en shoppingtur i någon av Europas huvudstäder.

Och då är det ju typiskt att jag och en väninna precis just nu bokat en shoppingresa till .. en av Europas huvudstäder!

Men det kanske inte är värre än att gå ut med hundarna nu i jakttider?? I morse var det fullt pådrag i skogen .. men vi kände oss ändå relativt trygga eftersom vi dels går på en markerad vandringsled och dels i kyrkans skog där ingen har jakträtt.

Det sköts!!

NÄRA!!

I mina öron lät det som om de sköt på OSS .. och jag ville gå hem, men Maken som håller på sin rätt envisades med att vi skulle fortsätta. Jag hoppades på att den som händelsevis skulle överleva skulle få ett rejält skadestånd .. och traskade efter.

För säkerhets skull höll vi hundarna kopplade och tur var ju det ... för rätt som det var kom en större flock hjortar ångande rakt mot oss .. runt och förbi .. och efter dem en upphetsad hund med orange jakthalsband.

Irländska Milly nästan svimmade!!

Och plötsligt hade vi TRE hundar??

Jakthunden .. en något överviktig Flat/Retriverhane .. fattade tycke för vår lilla grupp och avbröt jakten och började uppvakta de tjusiga damerna som plötsligt befann sig framför honom.

Våra tjejer var måttligt roade.

Ett visst tumult uppstod innan budskapet gick fram och den objudne gästen lommade iväg och sedan var vi så upphetsade och oroliga att vi skällde, pratade VÄLDIGT högt och kastade oroliga blickar i buskagen hela vägen hem.

Det kan vara spännande och livsfarligt ute på vischan också och inte bara i huvudstäderna!!

Vi graderar nu upp vår egen riskbedömning och letar reda på röda mössor och munspel till nästa promenad .. här gäller det att se så lite ut som ett rådjur eller en hjort som möjligt!!

3 kommentarer:

 1. http://www.bushstole04.com/
  detta man med rötter fr judiska Odessa är den största terroristen o konspiratör
  http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Chertoff
  s.k. Bin Laden är virtual figur skapad av CIA

  SvaraRadera
 2. Det är löjlig att SÄPO går ut med insunationer om hot när Usama bin Ladin har varit död i över 7 år http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212851/Has-Osama-Bin-Laden-dead-seven-years–U-S-Britain-covering-continue-war-terror.html

  http://www.prisonplanet.com/articles/july2007/180707oldfootage.htm

  Om det är någon som spränger en bomb i USA, eller i total ruttna patetiska NWO Polistaten 1984 England, så kommer det från Al Qaeda = Al CIAda eller MI5 som jobbar för samma folkmords Militärindustriella Komplexet som numera SÄPO slickar i röven #L#

  Ps – det är troligen det tredje världskriget med Iran det numera dollar bankrutta USA Pentagon snart kommer att starta.

  Mvh JIMMY.

  SvaraRadera
 3. läser man kommentarerna här är foliehatt att föredra. (gamla omslag kring kebabrullar är ypperligt att tillverka dom av ) =)

  Är man rädd om skallen under JAKTTIDER drar man på sig allt orange och gult man hittar hemma även på vovvarna=)


  (ibland undrar jag om jägarexamen kommer som byggsats ifrån ikea)=)

  SvaraRadera