fredag 21 september 2012

Om sossarna vill vinna valet och ..


.. bilda regering tillsammans med Miljöpartiet så behöver de definitivt inte riksdagsledamöter som jämför den sittande regeringen med nazister, sådana som är övertygade om att regeringen och CIA tillsammans besprutar landet med kemikalier, virus och tungmetaller för att kontrollera vädret eller en s-märkt supporterskara som försöker bilda opinion genom att hänvisa till landets regering som .. "dessa tre ultraneokonservtiva missfoster har styrt Sverige i sex års tid."

Hur underhållande det än är och hur mycket riksmedia än försöker dölja pinsamma twitter- och facebooksuttalanden på vänsterkanten medan de söker motsvarande till höger, så lever vi faktiskt i ett informationssamhälle där ingenting kan hållas hemligt. Gåspennan och hemligstämpeln har liksom spelat ut sin roll.

Och medge att proportionerna är lite skeva när vi ser på Thomas Böhlmarks klackspark där han hänvisade till Mona Sahlinsupportern Nalim Pekuls framträdande på facebock som klappturken .. vilket var rubriken, även om den rätta benämningen i sammanhanget borde ha varit klappkurden ..  och Elin Lundgrens hänvisning till nazityskland i samband med Anders Borg och den tyska arbetsmarknadspolitiken. I det första fallet uppstod ett drev av klassiskt mått med avgångskrav och allt, medan det i det andra resulterade i fullständig tystnad av Löfvenska proportioner.

Det är pinsamt uppenbart vad  landets journalister bedömer vara mest trovärdigt.

Om det här är taktiken som gräddan av socialdemokratin och miljöpartieliten lagt upp inför valrörelsen 2014 blir det som att försöka slå ihjäl fienden med en skallerorm. Värst för dem som håller i svansen, förmodligen.

Dagens roligaste nyhetskommentar står "Jens Tyckerier" för när han kommenterar miljöpartisten Pernilla Hagbergs konspirationsteorier;

" Själv blir jag alltmer övertygad om att någon fientligt sinnad regim i vår värld har gödslat med miljöpartister över vårt vackra land!"

"Det är väldigt trevligt för en maktorganisation att kunna kontrollera vädret och styra det för sina egna syften" .. säger Pernilla Hagberg. Varför CIA, och framför allt den svenska  regeringen, har denna infernaliska överenskommelse om vädret just över Sverige förtäljer inte historien. Men om oppositionen vinner valet så lär vi väl få veta det av den nye Miljöministern i samband med de nya väderskyddslagarna?

Var det inte någon som föreslog att antalet riksdagledamöter skulle halveras .. minst?

Finns det kanske någon kravlista som behöver undertecknas?

Uppdaterat 22:08 ... i en anonym kommentar kommer den slutliga bekräftelsen som kommer att få Pernilla Hagberg att känna segervittring. "Sanningen" segrar .. och jag ska starta kurser i hur vi klär in våra hem i gladpack och viker klädsamma foliehattar, det kanske till och med genererar en massa arbetstillfällen som Miljöpartiet kan ta åt sig äran för?

AB,

1 kommentar:

  1. Sanning eller inte?

    http://www.expressen.se/nyheter/dokument/sista-vapnet-i-kampen-for-miljon---att-styra-vadret/

    SvaraRadera