söndag 30 juni 2013

Almedalen Light - I väntans tider.

Jahaja .. så försvann hela inlägget som jag alldeles nyss blev färdig med???

Och den Gotlandsfärja som då lång förtöjd bakom ryggen har gett sig i väg fullpackad med tunga politiker, lobbyister och annat löst folk och lämnat oss .. som inte ska åka förrän om TVÅ timmar .. sittande på hårda träbänkar utan särskilt mycket att se på.

Stämningen är så här långt tyst och seriös. De enda avbrotten kommer från vårt håll och mitt ressällskaps illrosa lugg som matchar min lika illrosa resväska förorsakar en del illa dolda snörpningar på välmålade läppar.

För några minuter sedan flyttade sig kvinnan på bänken intill till en säkrare plats där hon inte riskerade att utsättas för misstanken att hon ”var med oss”.

Skärpning erfordras tydligen? Finns det någon som kan bistå med en snabbkurs i politiskt vett och etikett under de kommande timmarna??

4 kommentarer:

 1. Var som ni är bara och skit i snörpta munnar.Skönt med folk som sticker ut.Vi håller på er.

  SvaraRadera
 2. Hur ser ni ut egentligen? Rosa hit och rosa dit! Starta ett vittert samtal så kommer nog några att placera sig närmare er och förstår att munsnörpandets tid är out of question i er närhet.

  SvaraRadera
 3. Sprid ut ett rykte att ni är från femen, så lär nog gubbarna flockas runt er.

  SvaraRadera
 4. Kan ni inte göra en regisserad variant av "tjuvlyssnat", ni vet de som skrivit böcker om saker som folk hört andra säga på tunnelbanan...fast i det här fallet plantera lite anekdoter och uppslag till rykten...vem vet, det hamnar säkert i aftonbladet om det är tillräcklig snaskigt och behöver ett telefonsamtal eller mer för att verifieras.

  SvaraRadera