måndag 17 juni 2013

"Kan inte Aftonbladet gå i konkurs snart" ..

.. suckar en uppgiven läsare i kommentarsfältet till den rykande aktuella artikeln som slår fast att vi röstar som vi handlar matvaror. Alltså rödgrönt på Coop, borgerligt på Ica och enligt de roade läsarna så är väl resten Jimmy Åkessons väljare?

Och den spännande läsningen tar inte slut vid denna uppskakande rapport. KUNGEN är på tapeten igen .. ständigt lika aktuell. Numera förvånas jag inte längre över att vår rödaste tidning har en egen, ödmjuk Hovblogg .. tidningen verkar minst sagt vara besatt av vad som händer .. eller inte händer .. inom kungahuset, slår med den ena handen och smeker med den andra.

Men den trogne läsaren får också veta att Lindsey Vonn(?) inte visste vad hon gav sig in på när hon inledde en relation med Tiger Woods, att en 12-årig pojke i Nya Zeeland gjort sin kompis 36-åriga mamma med barn, att Putin misstänks för att ha stulit en ring för 8 år sedan .. mitt framför kamerorna, SE BILD!! .. och .. tata!! .. Ölgubbarnas älskade ölmage är bara en myt??

Obama ska skyddas av "spionbönder" i "spiontraktorer" i Irland .. en riktig rysare som förmodligen kommer att generera många lösnummerköpare??

Så har Aftonbladet bekostat ännu en opinionsundersökning från United Minds och kan återanvända rubriken "Katastrofsiffror" och av det lär vi oss att rubrikorden KUNGEN och KATASTROFSIFFROR förmodligen är bland de mest säljande efter SEX- eller NAKENCHOCK?

Hammarby har flest "risksupportrar" och AIK:s "genomsnittshuligan" är dömd flest gånger, och det var ju välkommen information, eftersom jag inte hade en aning om att det inte ens fanns risksupportrar och genomsnittshuliganer? Undrar om det finns genomsnittshuliganer utanför idrotten också? Eller riskfans på musikevenemangen? Jag kan inte låta bli att njuta av de här orden .. risksupporter, genomsnittshuligan .. det är något tilltalande över dem. Nästa gång jag ser någon som ser lite våldsam ut ska jag utbrista .. Titta! Där går en risksupporter .. eller genomsnittshuligan!!

Kanske finns det några bland de politiska entusiasterna i Almedalen om två veckor?

Aftonbladet är en oerhört spännande tidning. Alltid i framkant med det nya och först på bollen när det händer något intressant.

Därför kan vi i dag läsa om att kronprins Frederik av Danmarks gamla kärlek, från början på 90-talet, har hittats på en kolonilott efter att ha varit försvunnen i en vecka. En suck av lättnad går förmodligen över de nordiska länderna.

En lättnadens suck drar säkert alla flygrädda när de läser om att de kan få hjälp med sin flygrädsla av flyghunden Finn. Visserligen så finns han bara i San Jose i Kalifornien .. men om de flygrädda Aftonbladetläsarna kan ta sig dit så är hjälpen nära?

Det är skönt när någon tar sig an de små men ändå begränsande problemen i vardagen, eller hur?

Jag hoppas inte att Aftonbladet går i konkurs, för tidningen är en ständig källa till överraskning och förvåning över hur det går att tolka, publicera och sälja precis vad som helst .. ofta utan att någon besvärat sig med att kontrollera sanningshalten eller källans motiv.

Och OM Aftonbladet mot all förmodan skulle gå i konkurs skulle jag bli av med en besparing på ungefär 400 kr i månaden. Det är vad jag tjänar på låta bli att köpa tidningen och roa mig gratis på nätet i stället.


Fast jag kanske kommer att kompenseras om tidningen så småningom återuppstår som renodlad nättidning för betalande prenumeranter? Där kanske det finns möjligheter till framtida besparingar?

3 kommentarer:

 1. Den där tidningen tror att folk har en intilligensnivå som en neandertalare,och vadå jag är inte rödgrön men handlar på Coop.

  SvaraRadera
 2. En riktigt läsvärd artikel i dagens Expressen-Jag har förlorat många ungdomar av Kassem Hamade.
  Riktigt skrämmande och artikeln känns helt ärlig.

  SvaraRadera
 3. Satan i gatan, hade inte en aning om att jag var smygrasist. För det måste man ju vara om man handlar uteslutande på Willys. Tänk så många som jag känner som handlar där. Hade inte en aning om hur hemska både de och jag är. Imorgon tänkte jag även slinka in en sväng på Lidl. Hur hemskt är inte det. Vi kanske till och med är smyghuliganer. Sug på den du!

  Fast ibland gör jag några små politiska utvikningar genom att handla lite på Ica och lite på Coop. Det här blev rena rama rödgrönblågredelinoranga röran.

  SvaraRadera