Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

tisdag 2 juli 2013

Almedalen Light – På rymmen från ”partystämningen”.


I slagskuggan av partystämningen i Almedalen sitter jag och försöker fatta läget för de som inte har några rättigheter alls” .. skriver Monica Gunne.

Partystämningen??????????????? Jag har hittills inte sett röken av någon partystämning .. och tro mig, om jag gjorde det så skulle jag känna igen den. Här finns inte ens någon störande musik eller några högljudda glädjeyttringar??

Om det finns någon partystämning i Almedalen så måste man nog uppsöka den aktivt i särskilt slutna rum, tror jag. 

Så om Monica Gunne vill ”fatta läget för dem som inte har några rättigheter alls” så  borde hon gjort det på någon annan plats än i Almedalen. Här finns bara människor MED rättigheter .. möjligen finns de andra närmare hennes ordinarie arbetsplats i huvudstaden?

Själv har jag uppnått en övermättnad på gratisstånd och flyers/seminarier med luddiga budskap och för att orka med eftermiddagens aktiviteter och kvällens politikertal så sticker vi ut och letar smultronställen efter vägkanten i den Gotländska naturen.

Dagens partiledare är Gustav Fridolin. Internt i vår familj går han under beteckningen ”den lille fjanten” … och det hoppas jag att han inte uppfattar som en kränkning utan som en kärleksfull beteckning på en pojkvasker som gör så gott han kan utifrån de förutsättningar han har.

Eller nå´t!

Men … tjolahopp .. nu studsar vi in i ”vraket” från Mickes Bil och utforskar det riktiga Gotland några timmar! Gud så skönt det ska bli!!!

AB, AB, AB, ABDN, SvD,

1 kommentar:

  1. Här hos oss heter han den "sötaste farbro´rn"

    SvaraRadera