Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

onsdag 5 maj 2010

Den 20:e cigaretten???

Jag röker och det är ju fullständigt idiotiskt. Men nu är det så, alla slutarökaförsök har misslyckats och jag skjuter hela projektet på framtiden .. igen!

I de cigarettpaket som jag köper har det alltid funnits 20 cigaretter .. ända till helt nyligen när det helt plötsligt fanns ett tomt hål i stället för den 20:e cigaretten??

Produktionsmiss .. tänkte jag tåligt, men när månaderna gick så surnade jag till och anmälde missförhållandet i min affär. Döm om min förvåning när det visade sig att det numera bara är 19 cigaretter i ett 20-pack??

Nu är jag misstänksam .. är det verkligen 1 liter mjölk i 1-litersförpackningen?? 500 gram margarin i paketet .. eller har producenterna kapat till sig en smygvinst genom att förvanla det hela till 0,9 l mjölk och 475 gr margarin? Utan att informera MIG???

Så läser jag om den rödgröna överenskommelsen och upptäcker att det är likadant där? En tredjedel av de "eniga" är inte enig alls. Det är bara två tredjedelar som är eniga om att skatterna inte ska höjas .. en tredjedel är bara enig på pappret, fram till valet?

Och tittar jag lite närmare så är enigheten begränsad i fler frågor .. och jag känner mig lurad och frustrerad ..

.. vad är det mer som jag köper som inte är som jag tror???

1 kommentar:

  1. Screw this world, let's build another

    SvaraRadera