Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

torsdag 27 maj 2010

Håhåjaja ..

.. nu ska SSU också ut och testa yttrandefrihetens gränser. Det är förmodligen ett "konstnärligt" projekt???

Gäsp!!

Lars Vilks och SSU .. vilken vacker kombination! Nu undrar jag vilka som kommer härnäst och söker plats i det yttrandefrihetliga strålkastarljuset.

Men vem det än blir .. se till att det handlar om en liiiiten grupp som inte är så vanlig i Sverige och ta inte med några kända chokladsorter eller kreditkort ..

.. för då tar det hus i helvete, i yttrandefrihetens namn!

3 kommentarer:

  1. Skulle snarare betrakta det som ett test av skillnad på reaktioner när det gäller påven kontra muhammed. Hittills verkar det vara lättare att fördöma muslimer än katoliker.

    SvaraRadera
  2. Anonym:Har katolikerna misshandlat tecknaren än? Har de stormat ambassader? Har de hotat med terrorattacker? Jaså inte det...kan ju vara en anledning till varför det är "lättare att fördöma muslimer"

    SvaraRadera
  3. Någon har gjort en konstnärlig provokation mitt emot där jag bor. Kan det vara SSU tro? Någon har sprayat hela väggen på huset där med könsord - troligen skall det kommunala bostadsbolaget provoceras fast det retar oss hyresgäster mera. Vi vet att rengöringen kommer på hyresavin. Underbart i sanning. Men det är klart bättre än något mästerverk av Vilks.

    SvaraRadera