Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

fredag 7 maj 2010

Miljöpåverkan i Vänsterpartiet???

Ny start för Sverige .. ville Vänster ha som årets slogan och recyklade därmed Moderaternas och Folkpartiets gamla slagord från 1991!

Det är omåttligt roligt, tycker jag! Kan det vara Miljöpartiet som påverkat med sitt återanvändningstänk kanske .. och i så fall så kanske det inte är så underligt att Vänstern har fått en betänklig slagsida åt höger. Återanvänd politik kanske väger tyngre än vänsterns oprövade idéer?

En av Vänsterns hjärtefrågor är ju betygen .. eller rättare sagt avskaffandet av betyg före 9:e klass. Sånt tjafs får ju bara den som inte satsar helhjärtat att känna sig misslyckad och den som saknar förmåga att styra in på en mer verklighetsanpassad linje och så kan vi väl inte ha det??

Men .. helt oväntat så verkar det som om 6 av 10 vänsterpartister har skådat ljuset från höger och VILL ha betyg?? Dessutom saknar eleverna själva politisk insikt och vill ha en hint om hur de ligger till kunskapsmässigt .. det måste vara skrämmande.

Jag ser verkligen fram emot den fortsatta rapporteringen från Vänsterpartiets kongress .. hittills har den varit verkligt underhållande.

Vänsterpartiets NYA, förbättrade slogan??

"Förbättra, bygg ut, tänk nytt!" ... och det har de ju redan fått träna på!!!

2 kommentarer:

  1. Jag tror det skall stå Föredetta,burdust, tänk till

    SvaraRadera
  2. Bara för ren faktas skull så vill inte vänsterpartiet avskaffa betygen, de vill ändra dem till att inte vara graderade mer än G eller IG. Helt rimligt, bara man löser det med gymnasie-kompetensen om du frågar mig.

    SvaraRadera