Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

söndag 23 maj 2010

Är vi ett långsurt folk??

Ännu en Demoskopundersökning har sett dagens ljus och nu är det Expressen som begärt svar på frågan om vem som är lämpligast som statsminister .. Fredrik Reinfeldt eller Mona Sahlin??

Sju av tio svarade Fredrik Reinfeldt och var tredje sosse höll med .. det kan inte vara så kul för Mona Sahlin.

Det var inte roligt för Lotta Gröning heller som tycker att väljarna är osakliga och elaka och att Mona Sahlin får ta oförtjänt mycket kritik. Jag kan hålla med när det gäller handväskor, klädsel, kroppsspråk och tonläge .. med det är å andra sidan inte värre än vad Maud Olofsson och andra kvinnor utsätts för, tyvärr. De lysande undantagen är Margot Wallström och Maria Wetterstrand som ses som fullständigt ofelbara, rena och nästan helgonförklarade .. och enligt min privata uppfattning .. nästan olidligt tråkiga.

Lotta Gröning skriver att Mona Sahlin har arbetat hela sitt liv inom politiken och har en enorm rutin .. vi svenskar är bara långsura för att hon en gång för lääääänge sedan missbrukade sitt kontokort!

FY på oss!!

Men bara för att man har jobbat länge i firman och skaffat sig rutiner behöver inte betyda att man är bra på det man gör, Lotta Gröning. Jag kan faktiskt inte hitta någonting speciellt som Mona Sahlin har uträttat eller genomfört bland alla sina olika uppdrag?

Upplys mig gärna, Lotta Gröning! VILKA storverk har Mona Sahlin åstadkommit under sin låååånga tid som politiskt aktiv??? VILKA viktiga förändringar eller beslut bär hennes signatur???

2 kommentarer:

  1. Försnilla pengar från svenska folket, och begå brott som vardags-svensken hade fått grova böter eller fängelse för.

    Mona å andra sidan, blir statsminister kandidat.

    SvaraRadera
  2. Hon har sagt att det är sexigt att betala skatt - människan håller på att göra mig skattefrigid med det terapeutiska hållningen.

    SvaraRadera