Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

lördag 8 maj 2010

Hur känns det nu då, Mona och Maria??

Vänsterpartiet ägnar den här helgen åt att försöka krossa alla rödgröna överenskommelser och all tillit till den budget som de så mödosamt klämde ur sig den 3:e maj .. det är otroligt roligt att följa .. det hade nästan varit värt ett medlemskap för att få en plats på första parkett.

Det kan inte vara kul för Mona och Maria som egentligen inte alls vill ha med lille Lars på det miljövänliga tåget. Nu vädrar han morgonluft och vill ha en TUNG ministerpost .. eller rättare sagt .. flera tunga ministerposter.

Sex timmars arbetsdag .. med bibehållen lön .. det har de RIKA råd med och Miljöpartiet får maka på sig i miljöfrågorna för här vill vänstern ha ett ord med i laget. Varför höja bensinpriset när vi alla kan färdas i luftskepp??

Och luft .. det är nog allt som blir kvar av den rödgröna överenskommelsen efter den här helgen är jag rädd ..

.. om de inte gör som de tänkte från början. Hänger av Lars Ohly och kör själva .. då kanske statistiken vänder????

Jag väntar med spänning på morgondagens överraskningar och hoppas vänsterpartiets kongress fortsätter hålla samma höga nivå på underhållningen.

3 kommentarer:

 1. Knäpptyst bland vänsterbloggarna!

  Politisk freakshow är väl ett understatement för vpk:s - förlåt - vänsterpartiets tillställning. Nu visar sig partiets rätta ansikte och svenska folket kan i god tid innan valet ta till sig vad det egentligen är det tänkt rösta på....

  Jag har sagt det innan....

  Tobleronemona, trädkramarna, kamrat konduktör Ohly och bandhunden Östros är alliansens bästa valarbetare!

  SvaraRadera
 2. Du har alldeles rätt .. det är häpnadsväckande tyst!!??

  Hade detta hänt inom Alliansen hade media haft sotsvarta rubriker och spaltmeter om regeringsoduglighet .. jag har aldrig sett något liknande??? Jämför bara med skriverierna om Moderaternas internval för 10 år sedan .. ska man skratta eller gråta??

  SvaraRadera
 3. Ja, man tar sig för pannan inför deras förslag.
  Men det är väl bara "fördel alliansen".
  Vilket är positivt!

  SvaraRadera