tisdag 3 december 2013

Jag är amazing, awesome ..


.. marvelous, great och 100-tals människor  i vad som verkar vara hela världen, har kusiner, syskon och vänner som rekommenderar min fantastiska blogg!!

MyysRyyyyyyys .. som Dottern brukade säga när hon stötte på något trevligt i otrevlig förpackning .. eller tvärtom.

(Men nu ska vi inte tala om dagens politiska höjdpunkter, även om det är frestande eftersom jag ägnade en stund på förmiddagen att googla på "berusade politiker". Det blev några träffar skulle jag vilja påstå .. men det får bli en annan gång.)

När jag började blogga på Aftonbladets bloggportal så startade jag alltid med att rensa bort 20-30 skräpkommentarer varje dag, men sedan jag gick över till blogger januari 2010 så har jag bara haft en handfull, fram till i år, så det är kanske inte så konstigt att jag slarvat med att kontrollera min skräppost.

Fast det borde jag ha gjort. För under det sista året hade det samlats närmare 1000 kommentarer där.

I och för sig är det ju trevligt att bli så beundrad och höjd till skyarna på diverse olika språk men jag arbetade mig idogt igenom det hela och nu är det tomt.

Däremot så hittade jag kommentarer som jag hade blivit väldigt glad och inspirerad av, om jag hade fått dem när det var aktuellt. Och bara för att ingen ska känna sig censurerad så ber jag om ursäkt till ett antal "Anonym", "Hmm" .. som hamnade i skräpposten med 2 kommentarer, "Libra" som fick 1 kommentar på samma ställe och särskilt till "Peter Nicklasson" som fick ett större antal ratade av någon annan än mig.


Tack i efterskott .. jag önskar verkligen att de hade hamnat på rätt ställe från början.

8 kommentarer:

 1. Jag undrar hur många besökare du har per dag?

  /Henrico

  SvaraRadera
 2. Henrico .. det beror på vad jag skriver om. Sedan har jag ingen koll på hur det mäts heller, om det är sidvisningar eller unika besökare??

  Bloggportalens siffror begriper jag mig inte på men där kan du kolla själv genom att klicka på TWINGLY/TWINGLY symbolen till höger.

  Själva bloggens statistik visar mellan ca 300 - 500 per dag.

  Blir det mer brukar jag ta en paus, vid ett oförglömligt tillfälle visade statistiken på över 1000 på en dag och det tyckte jag verkligen var skrämmande på riktigt .. :-o

  SvaraRadera
 3. Så lite så. Bättre sent än aldrig ;)

  SvaraRadera
 4. Peter Nicklasson4/12/13 09:03

  Tack för uppmärksamheten, men jag tror inte mina kommentarer har raderats "i synnerhet". Det har hänt i flera S-bloggar, men mig veterligen har jag aldrig censurerats i just din blogg.

  Förstår ärligt talat inte vad du menar med dina ursäkter, faktiskt.

  SvaraRadera
 5. Peter Nicklasson .. När jag själv upptäcker att mina kommentarer förblir opublicerade funderar jag mycket på varför det är så. Därför ville jag på något sätt berätta hur det var .. kanske var det dumt?

  I ditt fall handlade det om så många kommentarer att jag skämdes över att jag hade varit så ouppmärksam .. det kanske jag inte borde ha gjort?

  Men förmodligen har jag skrivit meningslösare blogposter de senaste 4 åren så det gör nog ingen skada .. ;-)

  SvaraRadera
 6. Ingen skada skedd Any! =)

  SvaraRadera
 7. Peter Nicklasson4/12/13 13:55

  Any.... Någon annan lär ju knappast ta bort kommentarer på din egen blogg, eller?
  Sedan är jag är tämligen säker på att ingen kommentar jag skrivit har censurerats här.

  Återstår att någon skrivit i mitt namn... kanske möjligt?
  Inte visste jag att så många ville heta Peter Nicklasson (fast många bär på ett exemplar) ;)

  SvaraRadera
 8. Peter Nicklasson .. Dina kommentarer hamnade i min skräppost och blev opublicerade. Jag kontrollerade inte skräpposten på nästan ett år och missade dem .. det var slarvigt av mig.

  Det tyckte jag var pinsamt samtidigt som jag ville berätta att det inte var avsiktligt .. om någon kände sig "kränkt". Så jag är väldigt glad över att du inte ens haft misstanken. :-)

  Konstigare än så är det inte. ;-)

  SvaraRadera