lördag 7 december 2013

Spridda tankar efter ..

.. att ha tagit del av morgonens nyhetsskörd.

Emanuel Karlsten på DN är upprörd över att Kent Ekeroths kommentarer på nätet inte uppmärksammas mer i övriga media, men skulle tidningarna hugga ner på alla stillösa, plumpa eller hatiska kommentarer som kommer från etablerade politiska företrädare så skulle de också behöva uppmärksamma avarterna i "de egna" leden och det verkar inte vara så populärt. Emanuel Karlsten behöver bara googla lite lätt på järnröret från Pajala .. Simon Fors .. för att förstå vad jag menar.

Det finns fler attitydlikheter mellan vänstern och sverigedemokraterna på grund av tidsbrist så får jag nöja mig med den gamla vanliga.

Aftonbladets nyhetsrapportering har jag avstått från under snart en månads tid och det har faktiskt varit skönt och välgörande för blodtrycket. Jag saknar den inte alls, men i dag kan jag inte undgå att lägga märke till att Åsa Linderborg har lyckats uppröra sina läsare ytterligare en gång genom att förkunna att Nelson Mandela är svensk och socialdemokratisk egendom.

Övriga sörjare göre sig icke besvär.

Då går tankarna osökt till DN igen. I papperstidningen finns citat från tidningen Blandaren och däribland finns följande .. "Han uppträdde på Gröna Lund som desillusionist. Folk gick därifrån jävligt besvikna."

Det tyckte i alla fall jag var väldigt roligt och när det gäller Åsa Linderholm så kan man ju omformulera det hela till .. hon är Aftonbladets främsta desinformatör. Folk lämnar tidningen jävligt förbannade.

Typ?

Sakine Madon på Expressen uppmärksammar kulturelitens ovilja att dela med sig av kulturbidragen och det tycker jag var ord i rättan tid. För visst är det konstigt att den grupp som skriker högst om jämlikhet och solidaritet gråter som små barn om deras egen kaka måste delas med andra som ses som mindre värda i kultursammanhang??

Men bara "de rödgröna" vinner så ordnar det sig nog med den saken och allt återgår till det gamla? Det är ju syftet med hela den röda ideologin .. alla (som förtjänar det) ska med?

Och nu ger jag fanken i resten och ser till att hyfsa till ytan, för om bara några timmar ska Maken och jag roa oss tillsammans med Galenskaparna. Om vi lyckas ta oss in i innerstan i tid och efter det att vi ätit lunch och långpromenerat i skogen bland alla jägarna.

Men överlever vi det som ser jag fram emot en rolig eftermiddag!


2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en galet rolig dag. Klackarna i taket!

    SvaraRadera
  2. Finklackarna på? :)

    SvaraRadera