fredag 4 april 2014

Aha!!


Jag får skylla på min ålder och på att jag håller på att vänja mig av med att röka, för det tog ett tag innan jag fattade vad som låg bakom sossarnas nya klädkod .. färgglada kläder och uppkavlade skjortärmar.

Men när polletten väl föll ner så är det ju helt logiskt.

Det måste ha varit en obehaglig upplevelse för Stefan Löfven när han demonstrerade mot nazismen i Kärrtorp och upptäckte att han och hans gäng omöjligt gick att skilja från alla andra svartklädda anonyma mötesdeltagare från Antifascistisk Aktion (AFA) och Revolutionära Fronten. För den som frös och hade halsduken virad lite väl högt var ju risken dessutom extra stor att identifieras som en Expressenmedarbetare från Researchgruppen.

Men med glada färger och mycket synlig hud blir det klart och tydligt skillnad på hederliga svenska Socialdemokrater och övriga frivilligarbetare på vänsterkanten.

Det är egentligen ett lysande sätt att sätta punkt för anklagelserna om våld och hot bland vänsterextremister .. särskilt om de övriga oppositionspartierna hänger på.

Här går vi och där går dom .. typ!

Och om "vi" klär om oss i svarta kläder så är vi tydligt i en annan roll och om "dom" sätter på sig lite klatschiga sommarkläder så är de tillsammans med oss när det handlar om rumsrena aktiviteter i det offentliga rummet!


Eller hur det nu blir???


DN, Expr., SvD, SvD, SvD,

6 kommentarer:

 1. Ja sånt jävla trams när det finns viktiga saker att ta itu med och förklara för oss korkade väljare HUR man ska ta itu med saker och ting.Som t.ex vilka skatter som ska höjas för att klara av alla gröna skogar och allt guld som utlovas.Det vore intressant att få veta. Man blir sååå trött.

  SvaraRadera
 2. Ja jösses,förpackningen är viktigare än innehållet.När ska vi få reda på vad de egentligen vill? Lika goda kålsupare hela bunten tycks det.

  SvaraRadera
 3. Stuntar i klädkoder mm när jag läser detta. Mycket viktigare för mig att det går bra med rökstopp. Så hur har du det?

  SvaraRadera
 4. Hmm .. du väljer verkligen rätt tillfälle att ställa den frågan! Just nu är jag villig att sälja min kropp för en fimp och jag hatar mig själv för att jag tömde/slängde allt som kunde innehålla gamla cigarettrester.

  Men jag kämpar på ... SUCK!!

  SvaraRadera
 5. Skickar hurrarop och massor med pepp!

  *tror på dig*

  SvaraRadera
 6. I nästa liv blir jag lääspisk å stöter på dig. I bästa fall får jag ett ja. I näst bääästa fall får jag ett one night stand.

  SvaraRadera