söndag 6 april 2014

Arbetskraft!! ..


.. det är ett sån´t där ord som jag går igång på. Förmåga, kreativitet, skaparkraft, möjligheter, frihet, individuellt, unikt, lustfyllt .. det är också ord som triggar igång något inom mig .. så det är väl förmodligen därför jag inte tänder på oppositionens lockrop, som mer handlar om att följa, regler, manualer, anpassning, gå i takt, slipa av det avvikande och leva enligt den för tillfället gällande normen.

För .. om jag tycker det är roligt .. så hoppar jag gärna på kommando. EN gång! Men om någon begär att jag ska hoppa oavbrutet utan att ifrågasätta varför .. då står jag tjurigt fastlimmad vid marken.

När jag känner oro, är deprimerad, understimulerad, stressad eller .. som nu .. saknar cigaretter, så vill jag GÖRA något. I allra värsta fall så blir den känslan så tvingande att jag i brist på bättre klickar in mig på Tradera och köper en hellång kjol som förhoppningsvis går ihop i midjan trots att den är en storlek för liten?

Men rolig är den, och i en färg som jag normalt sett aldrig använder .. så tyget kanske kan bli något helt annat?
Jag är inte alls manisk på något sätt .. men för några dagar sedan var jag så rastlös att jag köpte fem rosa paraplyer för bara 50 kr styck! Ett otroligt FYND .. om jag bara kan komma på något bra att göra med dem? Men om jag får lite respons så kanske jag har fixat årets julklapp redan nu??

Arbetskraft!

Möjligheter!

Skaparkraft .. eller skaparlust!

Kreativitet och initiativrikedom!

Det är ord som nästan har sin egen färg.
Och på tal om färg så var Maken och jag på en pyttepytteliten bilmässa i ortens idrottshall i går. Där hittade jag en fantastiskt roligt lackad Audi och där tändes ett starkt behov av en UNIK bil med eget mönster.

Så när jag fick veta att bilen var folierad, vilket bara kostar en bråkdel av vad en hellack går på, så tändes också möjlighetens ljus.

Men HUR ska min bil se ut, om jag nu får till det på något sätt?

 Rosa .. helt absolut. Kanske med någon rolig graffiti på bakluckan? En katt på motorhuven? Kanske en helprickig bil med svart tak .. eller en BLOMMIG??
Det här kräver nog en hel del tankearbete .. och pengar .. så jag tar tacksamt emot alla tips och idéer, även om jag förmodligen kommer att göra ett helt idiotiskt val till slut .. eller ger upp hela projektet.

I vilket fall som helst så är det en rolig tanke att leka med, i stället för att försöka förstå en valrörelse som mest handlar om att säga så lite som möjligt.

DN, DN, DN, Expr.,
Bubbavel

4 kommentarer:

 1. Hör med en frissa om färgen som jag älskar den heter Flamingo Pink. Märket på färgen vet jag inte men det finns nog inte så många med det namnet. Där har du färgen som är perfekt och den går säkert att översätta till billack - den är underbar. Om du sedan schamponerar dig själv.maken och hundarna i färgen så blir ni ett fantastikt ekipage jag lovar. Klart du skall måla katter på paraplyerna - skall användas vid kattastofalt regnväder.

  SvaraRadera
 2. Det granntanten sade :-D

  SvaraRadera
 3. Det där paraplyet vill jag ha i julklapp :-)
  Seriöst...jag tror du skulle kunna sälja en hel del.

  SvaraRadera
 4. Hm,jag tror du lider av abstinens.
  Det finns bra grejor på apoteket.

  SvaraRadera