torsdag 5 november 2015

Vad lever de av, ..


.. vem lever de på, var bor de, hur försörjer de sig?.. alla vänsteraktivister som gjort det till sin livsuppgift att lura romska tiggare från Rumänien att tro att kommunerna i Sverige har mandat att skänka mark till den som vill eller känner behov av att bygga upp ett eget litet laglöst läger?

Utanför Malmö stadshus befinner sig ca 40-50 vänsteraktivister som intalat ungefär lika många romer att det är fullt möjligt att få gratis mark till att bygga upp ett nytt Sorgenfri genom att demonstrera eller bygga läger på offentlig plats.

Det är samma människor som vi sett under det senaste årets turer runt det privata markområdet som nu utrymts. Då var budskapet att ingen skulle kunna flytta ockupanterna från privat mark utan att ge något i stället.

Nu är budskapet att ingen kommer att kunna flytta demonstranterna från platsen utanför stadshuset utan att ge något i stället?

Det kommer inte att fungera, det vet till och med vänsteraktivisterna, men eftersom de inte har någon annan livsuppgift, så framhärdar de i sitt uppdrag att föra de romska tiggarna bakom ljuset.

Om jag drar på mig foliehatten så är det nästan så att jag tror att det handlar om någon slags utökad trainee-utbildning till politiker?

Säg en lögn tillräckligt många gånger så blir den sann, typ?

Eller skyll på polisen så länge de finns kvar, eftersom lagen är till för att tänjas och hanteras praktiskt?

Begär det omöjliga av kommunerna, så är ansvaret inte längre ditt?

Ta striden för dem som är här illegalt så slipper du ta ställning för behoven hos dem som har laglig rätt till hjälp och stöd. Strid för rättigheter, som du tycker borde finnas för ALLA .. men som inte finns .. därför att äldre, dementa, funktionshindrade, missbrukare eller psykiskt sjuka inte har vett om att dö, i stället för att tära på samhällets resurser?

Fram för dödshjälp, eller nåt? Vad som helst som ger rubriker, bild i tidningen eller .. oh, lycka! .. en film där du bärs ut av poliserna du nyss bitit i armen.

Visst känns det som starten på en gedigen utbildning för en framtida vänsterregering?

Jag drar ner foliehatten till ögonbrynen och hävdar att det vi ser i Malmö är starten på sossarnas traineeprojekt ..

Jobb åt alla! Bli din egen politiker och sök jobbet efter Löfven!
Gratis utbildning samtidigt som du skapar din egen verklighet/vision att praktisera i.
Utbildningstiden är 3-årig och ansökningstiden går ut i september 2018.
Rolig mössa, iögonenfallande frisyr eller fantasifull klädsel .. personlighet! .. är en merit.
 Ditt CV bör bl. a innehålla uppgifter om dina ideologiska riktningsgivare 
och dina känslor gällande kunskapsbaserad ekonomi. 
Samt .. naturligtvis .. dokumenterat deltagande i protestmarscher, demonstrationer, manifestationer, publicerat polishat eller mångårig vana vid plakatmålning.


Men .. jag kanske har fel? De engagerad vänsteraktivisterna i Malmö kanske har någon okänd försörjningskälla? Förutom studiebidrag/lån, som med tanke på valet av praktiskt utövande, får ses som politiker-trainee-lön.

Kanske finns det en mamma och pappa i bakgrunden? Goda människor som applåderar och finansierar avkommans val att leva som en parasitamol*?*enl. Uarda-akademien: en Parasitamol är en organism som lever på en annan för att lindra dess värk.Till skillnad från Paracetamol som är ett febernedsättande och smärtstillande läkemedel som främst används av dem som kommit i för nära kontakt med Parasitamoler. Typ!6 kommentarer:

 1. Ja man kan verkligen undra vad dom lever av.Dom har då inte tid att jobba kan man konstatera.Sen hatar dom Poliser som bara gör sitt jobb.Men kräver sen att sjukvårdare bara ska göra sitt jobb,och lappa ihop hottentottarna som råkat göra illa sig på Poliserna.
  Det vore lagom åt dom om vi sjukvårdare valde bort att hjälpa dom.

  SvaraRadera
 2. Sverige har, lågt räknat, omkring 50000 svenska hemlösa, där finns missbrukare, psykiskt sjuka och t.o.m barnfamiljer. Men jag har aldrig sett någon vänsternisse lyfta ett enda plakat för att stötta dessa människor. Vänstern gör mig väldigt besviken. En tältlös zigenare har ett högre vänstervärde än en svensk barnfamilj.

  SvaraRadera
 3. Anybody; Det är märkligt hur inkonsekventa vänsteraktivister tänker! Ä ena sidan, premierar de feminism och å andra sidan, ålderdomliga patriarkala synsätt, med manlig bigami och också könsstympning av flickor. Men det är väl som gamle Darwin sa: Survival of the fittest!

  SvaraRadera
 4. Att ungdomar kan vara knepiga vet jag, men har de inga föräldrar?
  Fick nog rätt hårt inpräntat i mig att må vara "en man en röst" men kan man, ska man för h-e göra rätt för sig.

  SvaraRadera
 5. Do torde vänsteraktivisterna vara nöjda idag då en kvinnlig polis omkom i en biljakt efter en påtänd vettvilling….

  SvaraRadera
 6. Hej.

  Zigenarna (och övriga ockupanter) från Sorgenfrilägret och andra boenden (även vindar och källare används av de som utnyttjar dessa människor) lever på tiggande och stölder, samt allmosor från stadens bofasta zigenare och romer, även om det mest är symboliskt.

  Det riktigt vidriga från vänsterkoalitionen som styr Malmö är vägran att agera mot det skuldslaveri många tiggare befinner sig i. Man ser dagligen hur insamlare (ofta unga män) regelbundet tömmer tanternas muggar på pengar. Dessa män står oftast och hänger tillsammans, eller försöker ibland sälja 'guld'. Jag har även bevittnat hur de gått in i livsmedelsbutik och helt enkelt plockat på sig för att sedan gå ut; vakten kan ju bara stoppa en av dem, männen går ut, och kvinnorna står som en skatflock runt väktaren och skriker 'rasism, rasism' som en trollformel.

  Så ser socialdemokratins Malmö ut 2015. Rasistisk kommunledning, våldsanvändande partier sitter med i styret, och all kommunal verksamhet för barn och ungdomar är helt och hållet genomindoktrinerad av radikalfeministisk socialism. Mångkulturens skyltfönster, och tack för 5,3 miljarder kronor i skattepengar, egentligen borde ni i Sverige vägra stötta stolleprovspolitiken här.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera