torsdag 25 oktober 2012

Åh, nej ..


.. var min första tanke när jag såg rubrikerna om prinsessan Madeleines förlovning.

Suck .. nu kommer vi förmodligen att få se ännu ett "ironiskt" och kungligt klipp-och-klistra-konstverk från Elisabeth Ohlsson Wallin. 

Eftersom den "ironiska" sensationsballongen med Göran Hägglund* punkterades innan den ens hann lyfta, så kan hon väl knappast motstå den fullständigt övertydliga chansen att klippa in prinsessans lyckliga ansikte i ett collage av Hollywoodfruarna .. Maria, Margareta, Isabell och Gunilla.

Då .. kanske, kanske .. någon blir intresserad av att sponsra och ställa en lokal till förfogande för den "satirutställning" som alla är så ointresserade av i dag. Vad kan vara mer dagsfärskt än en kunglig förlovning?

Aftonbladet kommer säkert att stå till tjänst när det gäller att publicera alstret, eftersom själva förlovningen vid det laget kommer att vara förbrukad som lösnummersäljare och man kan återgå till de vanliga angreppen på monarkin. Rubriken och namnet på "konstverket" är ju givet .. FÖRLOVNINGSCHOCK I KUNGAHUSET !!

Men tills dess så håller jag tummarna för att statsministern låter prinsessan och hennes utvalde få varandra. Och det gör han nog .. för tänk vilken övertydlig version av ORMEN I PARADISET som EOW skulle kunna klippa ihop av ett avslag.


*Citat .. klippt från bloggen Häxanmexan .. från Göran Hägglunds presschef Johan Ingerö, angående Elisabeth Ohlson Wallins bild av partiledaren:
– Hon släpper väl någon sådan ny bild då och då. Hon fick väldigt mycket uppmärksamhet på 90-talet med något liknande. Sedan dess är hon ”stuck in repeat”. Det har väl ungefär lika mycket nyhetsvärde som att Kiss uppträder i smink och platådojor.

AB, AB, ABDN, DN, DN, DN, DN, DN, SvD, SvD, SvD, Expr.,

1 kommentar:

  1. haha eller rättare sagt tihi är redan en klassiker! Här driver Gina och Danny med förlovningsvideon:

    http://www.youtube.com/watch?v=hUO2OOKpmhw    tihi på er alla!

    SvaraRadera