söndag 12 maj 2013

Jag är inte den ..


.. som nöter ut speglarna här hemma. För det mesta så blir det badrumsspegeln som får nöjet av att titta på när jag kisande dekorerar mig själv med eyeliner och mascara. På senare tid tycker jag mig ha sett ett lätt roat uttryck hos spegelbilden som inte motsvarar de koncentrerat hopknipna läpparna på mig själv?

Den stora spegeln som finns i sovrummet för att vi ska kunna se helhetsbilden innan vi visar oss bland andra människor .. används till just det. Alltså till att återspegla fullt påklädda människor som gjort en viss ansträngning med att försöka få klädesplaggen att passa ihop med varandra och med kroppen som de sitter på.

Men i förrgår blev jag inte direkt nöjd med toppen och slet irriterat av mig den för att välja något annat .. och blev fruset stående vid åsynen av det som visade sig ovanför jeanslinningen??

Är DETTA vad som populärt kallas för love handles??

Och var i så fall kom dom ifrån??

Vid en närmare besiktning så visade det sig att mitt mittparti rasat betydligt sedan jag såg det sist .. och jag inser att det är dags att vidta åtgärder.

Och vad kallar man det som pöser över MELLAN kärlekshandtagen??

Sit ups, plankan och någonting med raka ben som saaaakta sänks mot golvet kommer att göra skillnad på nolltid, sa Maken skadeglatt. Fast jag gick inte på det där med "på nolltid" eftersom jag känner mina begränsningar sedan lång tid tillbaka.

Så i dag har jag lyckats gjort EN sit up med huvudet bergis flera centimeter över mattan .. 3 gånger med rejäl vilopaus.

Plankan i 15 sekunder 1 gång .. sedan kom Rackarkotten och lekte ikull mig, tack och lov!

Men bensträckaren klarade jag galant. Hela TRE GÅNGER!! Halleluja!

Det verkar som om jag, Centern och Kristdemokraterna har samma uppförsbacke det närmaste året?

Men ingenting är omöjligt och, om jag inte kommer ihåg det själv, påminn mig gärna om att redovisa resultatet nästa år vid den här tiden. Tills dess så kör jag det jag kan .. EN sit up till innan sänggående.

6 kommentarer:

 1. Kusinen från landet12/5/13 22:23

  Jaja, det finns mittpartier och mittpartier! Dina är av det mindre framträdande slaget, vill jag påstå!

  SvaraRadera
 2. Hahahaha! Jag gör 3 stycken varje arbetsmorron- då jag trycker på snooz.

  SvaraRadera
 3. Mitt mittparti kan lätt förväxlas med ett s.k. däckhotell. Jag försöker att minska ner det. Men det är sannerligen inte lätt. =)

  SvaraRadera
 4. Det är åldrandet och god mat.Nu gäller bara att hejda förfallet.

  SvaraRadera
 5. "Sit ups, plankan och någonting med raka ben som saaaakta sänks mot golvet kommer att göra skillnad på nolltid"

  Han har ingen aning om vad han pratar om.
  Fett går inte att punktförbränna.
  Övingar för magen fyller en funktion och det är att bygga större och/eller starkare muskler.
  Vill du bli mindre på något sätt så är en viktförlust/fettförlust enda sättet.

  SvaraRadera
 6. Du kan få mitt SATS-kort använt 6 ggr och kontrakt på 1 år. Aptråkigt att göra saker jag inte gillar och betalar dyrt för. Kortet gäller fram till november. Jag har tagit bort sängkammarspegeln då den irriterar mig - vill du ha den också?

  SvaraRadera