söndag 5 maj 2013

De´ här de´ tar ja´ hand om!!


"Bekymra dig du om din kant. Det här fixar jag!" .. sa Stefan Löfven irriterat till Fredrik Reinfeldt och det var väl det ett av de få oväntade inslagen i kvällens partiledardebatt.

Men i stället för att se en kompetent sosseledare som kraftfullt fattade rodret på Moder Svea .. ?? hmm kan man skriva så?? ... så såg jag för mitt inre öga en helt annan bild.

Eller rättare sagt .. filmsekvens.


Expr., AB, AB, DN, DN, SvD, SvD,

3 kommentarer:

 1. Fast han spränger ju faktiskt väggen och gör ett bra jobb trots fyllan.

  SvaraRadera
 2. Jag orkar inte se dessa partiledardebatter, det är inget än organiserad pajkastning där alla talar om vad den andra gjort för fel och ingen talar om vad de själva vill göra.

  Men en sak är säker, vi vet fortfarande inte hur ett alternativ till Alliansen ser ut. Ska S ge efter för MP? Kommer V att ha nått att säga till om? Jag anser att detta ska klargöras innan valet. Folk måste få veta om en röst på S är lika med V. Annars är det falsk marknadsförning!

  Tror fortfarande att det bästa hade varit med en S & M regering (Inte med nitar, läder och piskor då) så det hade blivit lite lugn och ro.

  Oavsett vem som vinner valet och får bilda regering kommer de att ha ett helvete med SD som kommer att få fler röster än förra valet. Spelar ingen roll hur opinionsundersökningarna ser ut, de kommer att få mellan 7-10% och då jävlar i min lilla låda kommer det att bli tufft i "ankdammen".

  SvaraRadera
 3. "Den politik som inte tål sanningar
  och deskriptiva analyser är dömd att
  gå under. Just där är vi i Sverige idag".
  Citat ur Dick Erixons blogg 4 maj:
  Civilitet i en global era.
  Han gör en strålande analys av:
  KAN MAN HA EN FRI INVANDRING I EN
  VÄLFÄRDSSTAT?
  Civilingenjör Bo Adolfsson

  SvaraRadera