onsdag 15 maj 2013

Oj .. hoppsan!!??


Det blev lite fel .. äsch, det är sån´t som händer. Och det var ju en närpolis även om det inte var rätt närpolis så det var ju inte fel i alla fall? Och jag kan säga 100 gånger att vi menade det vi ville mena? Eller hur det nu blev?

Det var inte samma person som vi intervjuade som vi trodde det var .. so what?

Det behövdes en motvikt mot det som alla upprördes över .. så vi lugnade ner stämningen .. annars vet man ju inte vad som händer?

Det var väl bra?

Oj då .. var det någon som fick sitt liv förstört bara för att vi kanske lade till och drog ifrån lite??

Det var verkligen inte meningen .. så synd.

Jag är specialiserad på texter och retorik så jag förstod direkt att fosterlandet naturligtvis syftade på SD. Jag har ju inget annat att förhålla mig till eftersom jag sällan lämnar min närmiljö .. vilket jag inte behöver eftersom jag är så specialiserad. Men läs gärna vad jag skriver .. jag brukar ställa till ett jädrans liv när jag går igång på något!

Och det är korrupt att granska någon man känner, så det så! Men jag står för vad jag läser mellan raderna i texterna jag plockar isär i jakten på något att gå igång på ..  men jag ställer mig inte framför någon kamera i ett korrupt program som ifrågasätter mitt viktiga arbete med texter och retorik!

Blev det lite jobbigt för någon? Är det MITT problem, eller?

Det spelar väl ingen roll vad en offentlig person säger, det viktiga är väl vad vi hör. Man kan tolka allt på olika sätt .. så därför tolkar vi det folk säger så det säljer bäst eller passar våra syften .. det är väl inte så konstigt?

Blev någon sårad över att bli utpekad som rasist?

Oj .. hoppsan?? Men är det vårt problem?? Folk får väl tänka på hur de kan tolkas när de tänker och talar fullständigt fritt i ett demokratiskt land där allt får tolkas utifrån vad skribenten vill höra?

Vi gjorde ju ett bra jobb med att få människor att tro på det vi ville att de skulle tro, eller hur?

Det är ju så viktigt med objektiv journalistik .. så då kan vi ju inte bara fokusera på en påstådd sanning utan att samtidigt ställa den i relation till en påstådd osanning. ATT det ska vara så svårt att fatta!

Och vad är EGENTLIGEN syftet med att granska JOURNALISTER? Var står egentligen Uppdrag Granskning när det gäller integrationsfrågorna ... hmmmm?

Och visst kan man göra fel och visst kan man tolka allt efter egna syften och visst finns det lika många individuella sanning som det finns människor .. och visst finns det många små, ömkliga och självgoda människor som lever på att klättra på andra. Men jag undrar hur jag ska tolka mig själv eftersom jag ..

.. inte skäms för att kalla Sverige för mitt fosterland, eftersom det betyder att det är det land där jag är född och uppvuxen. Ingenting annat.

.. skäms över att vi klämmer in människor, som saknar allt, i boenden som vi aldrig själva skulle acceptera och förväntar oss att de ska vara lyckliga och tacksamma i evigheters evigheter. Eftersom vi inte har något annat att erbjuda.

.. tycker att det är viktigt med ansvar, ärlighet, hederlighet, fakta och är skeptisk inför statistik.

.. bryr mig om mina medmänniskor, alltid försöker se konsekvenserna av mina handlingar INNAN jag gör något som kan beröra någon annan och aldrig medvetet skulle vrida på sanningen för att få någon att tycka och tänka som jag.

.. efter den här inblicken i journalistikens vardag aldrig kommer att tro på vad jag läser eller ser i fortsättningen. Och vem vill betala 13 kronor om dagen för att bli lurad, förd bakom ljuset eller bli betraktad som en fullständig idiot??

Hur är det Martin Aagård? Gör den här texten mig till någon som ska uppfattas som en sverigedemokrat eller bara ytterligare en obildad svensk som behöver korvstoppas med journalistiska sanningar?

AB, AB, AB, AB, AB, Expr., Expr.,

7 kommentarer:

 1. http://0.media.collegehumor.cvcdn.com/78/70/9b22c21f16b5000aa96f9a4672f337b5-dragonfly-high-five.gif

  http://data.whicdn.com/images/27538043/black-and-white-friends-girls-gossip-girl-laugh-Favim.com-375382_large.gif

  SvaraRadera
 2. Peter Nicklasson16/5/13 02:44

  Tror inte MA bevärdigar sig med en endaste liten drill i din "pissränna", Any... så jag svarar i hans frånvaro:
  Du kan bevisligen skriva och obildad verkar du inte vara så då är du garanterat en sverigedemokrat.
  Alla är nämligen rasister som inte delar MA:s goda ideal-elitistiska ideologi. Alla andra. Precis alla andra.
  Du ska få se, Any, hur copy/paste tekniken kan förvandla dig till vilken fullblodsnasse-sd:are som helst. På nolltid.
  Du tycker ju t ex att "visst finns det många små, ömkliga och självgoda människor som" "jag inte skäms över att" jag vill "klämm"a åt. Det finns inte "något annat att erbjuda." "Ingenting annat" i "mitt fosterland".
  Kan du förneka att du inte har skrivit detta? Näää, just det! Feg och falsk retorik är det också!
  Vill du ha rättelse - skriv till MA och gör avbön.

  För övrigt tyckte jag att UG:s program helt tappade bort tråden. Att begära att det var tydligen för mycket. Som att granska en slavägare med hjälp av en annan slavägare. Han ser inte alla ärren på offrets rygg helt enkel för han själv håller i piskan ibland.
  Det saknas ju inte precis exempel på hur manipulerade vi dagligen blir av journalisternas förvanskningar av nyheter för att "skydda oss från att tänka oönskade tankar".

  SvaraRadera
 3. Mmmmm, det är otrevligt som sat-n att inte kunna lita på medias rapportering, men det är inte bara de.

  Jag skulle bra gärna vilja veta mer om de där två ambulansförarna som fick sparken för att sagt si & så och inte velat skjutsa flyktingen som hoppade från max 6m ner i en räddningsmadrass. Hur skadad kan man vara då man springande försöker fly och blir nedbrottad av polis? Det ska ha funnits en till ambulans där också. Hela historien har inte kommit fram. Jag hoppas ambulansförarna tar strid om de anser sig orättvist behandlade.

  SvaraRadera
 4. Jag är också väldigt skeptisk till den historien.Blev dom offrade på medias offeraltare?
  Och i går -vilka genomvidriga journalister,den ene värre än den andra.Vad är moral,etik,ansvar och ärlighet?Tack och lov för janne Josefsson.

  SvaraRadera
 5. Vad är det för fel på att vara
  sverigedemokrat och älska sitt
  fosterland?
  Skall vi låta den svenska journalist-
  kåren med sin fina "värdegrund"
  förstöra SVERIGE?
  Civilingenjör Bo Adolfsson

  SvaraRadera
 6. Ärade herr Civilingenjör Bo Adolfsson,

  Det står dig fritt att rösta på det parti du vill och älska ditt fosterland.

  Det som eventuellt kan bli fel är hur din kärlek tar sig uttryck i ord och handling.

  Hets mot folkgrupp, rasism, främlingsfientlighet och liknande är varken rumsrent eller ok.

  Du antyder en del när du anser att den "fina värdegrunden" hotar att förstöra Sverige, men då jag behöver gissa vad du menade så avstår jag från att kommentera den biten.

  /En annan civilingenjör.

  SvaraRadera
 7. Ärade herr en annan civilingenjör!
  Tack för att jag får rösta på vilket parti jag vill och älska mitt fosterland!I alla andra länder
  står det mig inte bara fritt utan
  det är självklart!
  Hets mot folkgrupp är inte ok. Det är tom straffbart!
  Ord som rasism och främlingsfient-lighet är meningslösa om de inte definieras! När får vi i Sverige ha
  en faktabaserad debatt om invand-ringen? Klarar våra journalister av
  detta som i andra länder?

  Civilingenjör Bo Adolfsson


  SvaraRadera