tisdag 3 februari 2015

Ska vi godta att det är en katt i diskmaskinen??


 Det är en sk retorisk fråga .. eftersom den på sätt och vis besvarar sig själv. Katten är bevisligen redan på plats i diskmaskinen.. men kan det rent praktiskt och faktiskt fungera? Svaret är naturligtvis .. nej .. det är inte godtagbart att ha en katt i diskmaskinen.


Och trots att det är både dekorativt och vackert, så måste frågan; ska vi godta att det sitter en katt i blomkrukan? .. besvaras på samma sätt. Katten finns där, inga tvivel om den saken .. men varken vi eller krukväxten mår bra av det.


En katt i papperskorgen är inte heller särskilt fungerande, så frågan; ska vi godta att det är en katt i papperskorgen .. måste också besvaras med ett bestämt nej.

Aron Modig och Tuve Skånberg från KD, kommer med en helt annan fråga .. Ska vi godta att en statsminister ljuger?

Det är också en retorisk fråga som de .. trots att de vet det självklara svaret .. ber att KU ska besvara. Det ska bli spännande att se vad de kommer fram till och hur de formulerar svaret.

10 kommentarer:

 1. Jag gör något som inte politikerna gör dvs uppmärksammar elefanten, i detta fallett din fina rosa. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är både sakletare och prylsamlare så jag misstänker att du skulle uppskatta ett hemma-hos-inlägg med miljoner med udda måste-ha-grejor utan värde .. ;-)

   Radera
 2. Det vet du väl att man kan absolut inte ha ampelliljor om man har katt. Om man inte gör som jag hänger upp dom högt i taket så katterna inte når dom. Katter förvandlas från rovdjur till vegetarianer om det finns en ampellilja i närheten. Susanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har haft katt i hela livet och aldrig haft några som helst problem? Så jag visslar och berättar ingenting för Maurice som är mest intresserad av jorden som han anser bör ligga på golvet.

   Radera
 3. Om de nu ogillar att han ljuger så kunde de ju låtit bli att rösta nej i förtroendeomröstningen. Bara en tanke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ärligt talat .. jag förväntar mig absolut INGENTING av våra politiker just nu .. vilket betyder att det för min del handlar om att se till att rädda det som räddas kan.

   Radera
 4. KU står det för något med KATT som i kattastrof?

  SvaraRadera
 5. Jag vet hur det är...Själv fick jag problem med Katter i Jukeboxen.
  http://swampblues.bloggproffs.se/2012/12/01/kattastrof-i-jukeboxen/

  SvaraRadera
 6. Ägnar mig hellre åt kattskådning än politik, som du vet.
  En mycket noggrann katt som inspekterar hemmets alla potentiella olycksplatser. Sen behöver man ju inte påpeka vem som orsakar olyckorna. Man kan nöja sig med att säga att det rimmar på hatt. =)))

  SvaraRadera
 7. <3 Maurice! <3

  Bilden på katten i diskmaskinen är ju bara för härlig!

  SvaraRadera