tisdag 17 mars 2015

Definition av ordet dans enligt Livet.se ..

 .. Absurd teater: teater där infallen får strömma fritt. Att inte spela absurd teater anses numera absurt.

Nu för tiden kan vi väl definiera orden politik och debatt på samma sätt .. Absurd teater: teater där infallen får strömma fritt. Att inte spela absurd teater anses numera absurt?

Åtminstone tycker jag det, efter att ha läst Mehmet Kaplans floskelsprängda debattartikel i DN i dag. Eller .. rättare sagt .. STATEN VILL bygga bostäder!

STATEN tar ansvar för fler bostäder och sätter FOKUS på unga, studenter och nyanlända!

STATEN tänker på miljön, kvaliteten och själva byggprocessen och har ambitioner om energieffektivisering!

STATENS bostadsplaner garanteras av kollektivtrafiksatsningar och stadsmiljöavtal med Trafikverket vilken KAN öppna upp nya. attraktiva lägen för bostadsbyggande?

STATEN tänker öka konkurrensen inom byggbranschen när de "tar ställning till vilka åtgärder som behöver vidtas för att öka konkurrensen, få ned byggkostnaderna och underlätta för mindre företag att exempelvis konkurrera om kommunala markanvisningar". ???????

STATEN tänker effektivisera byggprocessen.

STATEN fixar jättejättebra och jättejättemånga bostäder ... t.ex flexibla, moderna, parallella modulsamhällen där arbetskraftsreserven kan förvaras i avvaktan på bättre tider .. tack vare effektiviserade leveranser och en aktiv bostadspolitik ... tror Mehmet Kaplan som vill mycket, men inte riktigt vet HUR eller till vilket pris.

Men ... är inte Mehmet Kaplan bostadsminister?

Är det då inte han som representerar STATEN och regeringen i bostadsfrågor? Borde inte han vara den förste att veta och kunna meddela var, när och hur han själv har tänkt genomföra sina egna idéer?

Eller begär jag som vanligt alldeles för mycket, alldeles för tidigt, av vår famlande, fumlande trainee-regering?


DN, DN, DN, DN, HD, SvD,

5 kommentarer:

 1. Hur går det? Har någon kommit längre med att ta reda på om man kan göra en misstroendeförklaring mot sittande regering som privatperson?

  Det kliar ordentligt i mina fingrar nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr käre u a så är dårvården så undermålig så vi kan nog inte förvänta oss någon hämtning av Kaplan Napoleon VVIII eller oss själva. Hmm jag väntar också ivrigt på att få skriva under en misstroendeförklaring och kan säkert uppbåda ganska många att vara med.

   Radera
 2. Någonting (eller snarare ALLT) i detta "regerande" som nuvarande gäng håller på med får mig att känna mig som i en låt jag fick höra hos min kusin som ung: "They're coming to take me away ha ha, hi hi, ho ho, in a white little jacket with long sleeves....... *håller på att bli galen*

  SvaraRadera
 3. Ta det lugnt med lille mp Mehmet han är bara en stackars trainee`som mest är upptagen att resa till polarna i Turkiet, minns ju själv hur jobbigt det var att vara prao-elev när man gick i grundskolan =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gianni: tror att du har fel om traineeMehmet , alla traineer skall ha en fullgod handledare och det har jag inte sett en enda. Inte ens en dadda är han utrustad med

   Radera