tisdag 10 mars 2015

Lovebomba UD:s egen utrikesfritös!!


Tidigt nämndes möjligheten att det var en överhettad fritös som startade moskébranden i Eskilstuna på juldagsmorgonen. Redan den 28 december var Säpo beredda att utesluta politiska motiv och se det hela som en olyckshändelse. 

Men trots att det fanns en uttalad misstanke om en olyckshändelse, anklagades SD i synnerhet, och det främlingsfientliga folket i största allmänhet, för det oförsvarliga, rasistiska  och "avskyvärda dådet" .. som fördömdes i alla tonarter, från vår fåordige statsminister till den mer högljudda operadivan.

Moskén i fråga lovebombades av tusentals godhjärtade medborgare. Föräldrar med små barn klistrade hemsnickrade hjärtan på den eldhärjade väggen och omfamnade fritösens ägare, som .. väl medvetna om fritösens existens och förmodade inblandning i "attacken" ... gladdes åt sympatiyttringarna.

Kärleken till nästan hade inga gränser. De "goda" svenska medborgarna tog kraftfullt avstånd från de "onda" svenska medborgarna .. och därmed också den illvilliga fritösen som det inte finns några ursprungsuppgifter på.

Media skildrade svenska folket som hatiska islamofober i avståndstagande och fördömande ordalag.

Kulturministern samtalade allvarligt med företrädare för fritösens ägare och lovade att utbilda svenska folket i islam? Fackeltåg och demonstrationer anordnades för att visa avsky för den överhettade fritösen och jag undrar hur det känns i dag?

Nu har Margot Wallström klivit ur garderoben som UD:s egen fritös och återigen visat upp sina feministiska talanger i att överhetta de "diplomatiska" samtalen och starta egna små bränder.

Låt oss i solidaritetens namn lovebomba UD och Margot Wallström med vackra målade och pyntade pappershjärtan.

Låt oss vandra hand i hand med brinnande facklor för rätten till överhettning och rätten att kränka vår nästa med en avvikande uppfattning. Låt oss gemensamt upphöja fritösen till symbol för det fria ordet och vända den mot elitens självpåtagna tolkningsföreträde när det gäller den sanning som gäller för oss som lever mitt i den.

Mer fritöser till folket .. fler fritöser på våra gator .. var och en sin egen fritös .. 


7 kommentarer:

 1. Margit Wallström är helt klart en"het" tös

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-D Så sant som det var sagt .. så het att den feministiska utrikespolitiken snart ligger i aska.

   Radera
  2. Finns inga glödande kol i den askan.

   Radera
  3. Du glömmer fritösen .. lite olja så brinner det nog ett varv till. ;-)

   Radera
 2. Vi kristdemokrater ber varje kväll på våra bara knän till Gud att han skall bevara Margot vid god vigör. Wallström och Bah-Kuhnke är våra bästa hopp att klara 4% 2018.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magdalena Andersson har alla möjligheter att komma starkt framöver, så räkna inte bort henne ... ;-)

   Radera
  2. Gud vad jag längtar efter en riktig karl (egalt vilket kön han tillhör) för jag är så trött på alla dessa feministiska tosshattar så jag kräks. Carl Bildt de är just nu min vånta dröm rent politiskt men vaknar hela tiden till sans och ser läskigheter som Fridolin, Löfven och Kaplan - jag har inget roligt liv just nu som ni förstår. I och för sig så är vi nog många som kan hålla oss för skratt i dessa sammanhang som är här och nu.

   Radera