torsdag 19 mars 2015

Detta är Stefan Löfvens expert och ..

.. största auktoritet när det gäller jakten på fascister, nazister, rasister och alla andra "-ister", samt .. naturligtvis .. varje enskild medborgare som använder sitt fria val till att välja "fel" parti.


I dag talar kulturministern om presstödet och den granskande och ifrågasättande journalistiken .. främst när det gäller lokalpressen och det är väl en händelse som ser ut som en tanke att i dag publicerar nättidningen Dagens Samhälle Ola Sandstigs granskning av Researchgruppen, som Fokus inte vågade publicera.

Politikerförakt och tidningsdöden .. två stora problem i ett samhälle som är beroende av medborgarnas förtroende.

Vem litar på en regering som litar på självutnämnda experter som Henrik Arnstad?

Vilka tror på media när de samarbetar med våldsbejakande och integritetskränkande vänstergrupper för att få uppgifter om läsarna?

Researchgruppen är källa och samarbetspartner till våra största tidningar, vilka i sin tur matar statstelevisionen med särskilt utvalda nyheter. Dvs de tidningar som strösslar hemsidorna med klickmonster för att skapa en illusion av intresserade läsare och samtidigt ylar desperat om tidningsdöden och behovet av ekonomiskt stöd från de skattebetalare, som de sedan hänger ut offentligt med hjälp av Researchgruppen .. om de har "fel" åsikter, eller ett oacceptabelt fattigt eller obildat språk.

??

Det finns fortfarande människor som har förtroende för våra politiker .. till och med för vår regering!? .. och som fortfarande tror att det de läser i tidningen, eller ser eller hör på SVT/SR, är sant?

Jag förstår inte varför ... men jag ser att de blir färre och färre i samma takt som papperstidningarnas upplagor minskar och väljarna från Erlanders tid dör ut.

Däremot ser jag inget som tyder på någon helst förändring när det gäller politikernas omdöme eller verklighetsförankring .. där det snarare verkar vara tvärtom?

Jag fick ett tips av sign ua, om en melodi som beskriver dagens politiska situation .. och jag tackar och bugar  .. den är fullständigt klockren, sett ur min synvinkel ..


4 kommentarer:

 1. Tack så väldigt mycket för länken till låten!
  Det var ett kärt återhörande :-)

  SvaraRadera
 2. Var med på Erlanders tid men litar inte ett dugg på
  SVT och SR inte på Aftonblaskan eller Häxexpressen
  heller läser dom inte alls jag vill inte må illa

  SvaraRadera
 3. Efter att ha läst….

  http://www.dn.se/ekonomi/nastan-hela-muslimska-varlden-ansluter-sig-till-wallstromkritiken/

  och det här...

  http://www.dn.se/ekonomi/saudiarabien-stoppar-svenska-affarsvisum/

  Så blev jag så irriterad och orolig att jag faktisk ringde upp regeringskansliet för att fråga om man som privatperson kan lägga in om en misstroendeförklaring mot sittande regering.

  Det kan man inte. På inget sätt allas! :(

  Granny, det bästa som du kan göra är att väcka en opinion i ditt parti så att M som sittande riksdagsledamöter lägger in om en. Det är enda vägen att gå. Vi måste påverka våra partier som sitter i riksdagen.

  Nu ska jag läsa vad Any skrivit.

  SvaraRadera
 4. Om vi är snälla toleranta mot Islam/muslimer kommer de att vara snälla mot oss när de är i majoritet?sagt av en socialdemokratisk minister Jens Orback.Det är tydligen även dagens melodi bland de som inte har ett hum,om Islams historia,eller hoppas på det bästa.7 partier i riksdagen säljer ut svensk kultur och ekonomi i förhoppning av att allt skall bli bra i framtiden,våra barn och barnbarn får skörda vad andra sått!

  SvaraRadera