fredag 14 augusti 2015

Äntligen har polletten ramlat ner ..


.. och den rödgröna vänsterns trupper har kommit till insikt om att allt de hittills gjort i form av attacker på Sverigedemokraterna bara har gjort partiet starkare och större. Varje "välplanerad" smash har hittills bara resulterat i ett antal dubbelfel.

Trots det är det aldrig försent att ta itu med det som borde ha gjorts tidigare.

Men att satsa på samma taktik som ledde till förlust, fast mot en annan motståndare, känns inte riktigt genomtänkt?

Den "nygamla" tanken är alltså inte att det är vänstertruppernas fel att kriget verkar vara förlorat ... det var motståndaren som var felvald?

Men det går att lägga om kursen och nu är samhällets fiender inte längre Sverigedemokraterna utan det nya begreppet "Skrikhögern" och Jimmy Åkesson ersätts av den nya fienden som numera är "Borgerliga Ledarskribenter".

Detta är en glasklar vinnare. När den Nya Vänstern "tiger ut" Sverigedemokraterna kommer deras oppositionssiffror naturligtvis att sjunka med samma hastighet som de steg under åren då de motarbetades med full vänsterkraft .. tänk vad förvånade de ska bli!

Och genom att attackera alla "borgerliga" skribenter tar "den Nya Vänstern" sikte på att tillintetgöra all trovärdighet högerut genom att följa den hyllade strategen Per Svensson .. om vilken SvD:s Fredrik Johansson bl.a skriver så här ...

Han underkänner sina meningsmotståndares (förlåt, ”meningsfränders”) förmåga till självständigt tänkande och hävdar till och med att de med berått mod gör något de vet är dåligt. De är ängsliga, konformistiska och kollektivistiska. Där andra ser borgerliga ledarskribenter ser Per Svensson enfaldiga våp.

Han – av alla människor – väljer därmed att ta ifrån sina debattmotståndare rätten till deras egna uppfattningar och de motiv de själva anser sig ha för dessa. Istället säger han att de agerar på grupptryck och att det är ”integrationen” (elegans är ingen bristvara i den svenssonska stilistiken) av Sverigedemokraterna som är syftet.

Psykologin verkar ha förlorat en lysande stjärna i Per Svensson.

Den Nya Vänsterns Nya Plan verkar alltså vara att de .. genom att ignorera SD och i stället myntar ett nytt begrepp "Skrikhögern" .. flyttar fokus från SD så att väljarna glömmer bort dem.

Och genom att attackera borgerliga ledarskribenter skapar de samma beröringsskräck med borgerligheten som varje medborgare borde ha haft mot SD och därmed är Alliansen också borta från racet mot Majoritets-Makten.

Fullständigt genialiskt, eller hur?

Skrikhögern är nu alltså det nya Förbjudna. Glöm SD .. den som vill Hata Korrekt anmodas härmed att hålla nuvarande vänsterkurs men att sikta mot allt som liknar borgerlig journalistik.

Kampanjen Hata Skrikhögern kan bara inte misslyckas .. de rödgröna opinionssiffrorna kommer att stiga skyhigh fram till 2018!.5 kommentarer:

 1. :-D Avdelning folk som aldrig lär sig!!

  SvaraRadera
 2. Per Svenssons artikel är nåt av det mest bisarra jag läst i år. Kanske det mest vrickade som kommit från hans penna någonsin.

  SvaraRadera
 3. Det är sossarnas fel. :-)

  De är så maktgalna att de lierat sig med, ja, du vet, värsta sortens socialister.

  Utan SD hade det aldrig gått att normalisera dessa kommunister.

  Att folk inte lär sig, kommunister och miljötalibaner som politiska alternativ sänker landet.

  Frågan är om vettiga sossar kommer vara lojala eller om alliansen spricker?

  /h

  SvaraRadera
 4. Vänstern slår knut på sig själva!

  Idag börjar Malmöfestivalen, jag är livrädd för att det kommer att smälla nånstans.

  SvaraRadera
 5. Ibland är Du för dj--la rolig. Hatten av.

  SvaraRadera