söndag 9 augusti 2015

"Vilka vänner har du, vilken falang räknar in dig i sina led, vems ärenden går du? När lär du dig?"


Detta är viktiga frågor enligt en för mig helt okänd förmåga som anser att alla ledarskribenter som jag uppfattar som seriösa och läsvärda, har blivit "rasisternas husgudar" därför att de ofta "gillas" på Flashback.

De borgerliga och alltför mycket lästa ledarskribenterna borde hängas ut offentligt som avskräckande exempel ..anser den upprörde kritikern.

Lösningen .. enligt denne korrekte herre .. skulle vara att de populära skribenterna ändrade åsikt och inställning när det gäller de samhällsfrågor som upplevs som viktiga bland den obildade allmänheten. De borde så att säga reflektera över och ta konsekvenserna av vad de skriver så att det inte blir för populärt bland människor som kan tänkas tänka själva eller .. sympatisera med fel politisk inriktning.

Den korrekte och  politiskt välanpassade kritikern grundar själv sina åsikter på en annan korrekt och politiskt välanpassad herres aha-upplevelse efter att ha läst "en studie om mediekrigare på Flashback, deras konspirationstänkande och syn på borgerliga ledarsidor".
Dessa herrar .. som verkar ha spenderat timmar på det avskyvärda forumet Flashback .. inser att det pågår en svartmålning av svensk journalistik i samband med det som där kallas "mediakrig om mångkultur".

 "Journalisterna i den medievärld som kampen riktas mot, anses vara ett lögnaktigt pack som drivs av ideologiska motiv och som helt saknar yrkesetik" .. och .. "den som konsekvent höjs till skyarna av mediekrigarna på Flashback borde kanske fundera en smula över hur det har kunnat bli på detta vis” .. skriver ovanstående herrar unisont och upprört och så uppstår en sk twitterattack riktad mot Ivar Arpi som en gång skrev om "Vänsterns goda fina hat".

Vilket gör att vi kan förmoda att även den goda journalistiken kommer från vänster?

Den som är intresserad kan följa sandlådediskussionen på twitter där deltagarna blockas, avskys och där vi alla kan se att dagens fallande skolresultat inte är något som händer nu utan måste ha haft sin början redan för 20-25 år sedan. Samtalsnivån är minst sagt låg och infantil.

Precis som lösningen som de Goda Journalisterna ger till dem som blir lästa av fel personer .. man ska ta ansvar för att inte argumentera i frågor där man kan få medhåll av vanligt folk.

Verkligt god journalistik bör alltså inte rikta sig till vanligt folk eftersom den då riskerar att få medhåll av vanligt folk som då kan få för sig att deras egen åsikt kan vara av värde?

Annars är risken överhängande att deltagarna på Flashback får för sig att det pågår en mörkläggning inom svensk journalistik?

Och SÅ kan vi INTE ha det!

Herregud! Jag är ju själv vanligt folk, som genom att läsa de korrekta herrarnas ledare nu bidragit till att sänka deras trovärdighet.

Våra allt för populära mediaprofiler kan kanske lära sig något av våra uppväxande politiker som, när vanligt folk intresserar sig för fel frågor, raskt styr över på de verkligt brännande samhällsfrågorna ..SvD,

4 kommentarer:

 1. Att hänga på twitter en sådan här helg känns som att av misstag gå in genom fel dörr och hamna på stormen på hispan. Eller som en gammal fördom om stormen snarare.

  Sagde herre är så in i nordens ohederlig också. Han pratar hela tiden om att Arpi borde "reflektera" och "tänka efter" när han menar något helt annat, det finns ju ingenting alls som tyder på att Arpi m.fl inte gjort det. De tycker bara något annat än Tidholm om saken och det tycker han är alldeles åt skogen och alldeles OACCEPTABELT. Hur skulle det se ut om fler än dessa handfull skribenter skulle göra så tycks han mena. Då kan ju folk börja tänka allt möjligt som inte borde vara tillåtet och som han och polarna inte har godkänt. Ja jisses.

  SvaraRadera
 2. Över 10 år sedan jag såg på TV. Skummar ibland svensk media, men mest blir det utländsk dito samt nätet. Blodtycket hålls på så sätt under någorlunda kontroll och dessutom gynnas svensk media minimalt.

  SvaraRadera
 3. Jag hittade bara ett fel i ditt inlägg. Att du kallade dig själv för vanlig. Det finns absolut inget vanligt med dig min vän.
  Tack och lov! =)

  SvaraRadera
 4. Börjar bli bekymrad över de allt tydligare kraven på censur från vänstern och att de på sikt ska lyckas med det på allt fler områden, de lyckades ju med SL vilket är oroande. Samtidigt står polisen med armarna i kors och tillåter det hela, vilket betyder att det är sanktionerat från högre ort. Kan inte tänka mig att "vanligt" folk tycker om det, problemet är att politikerna inte tycks bry sig det minsta om vad "folk" tycker. Ibland känns det som om jag bara har lust att krypa ner under täcket (tillsammans med hundarna ifall någon LUF:are skulle komma förbi) tills Sverige blivit normalt igen. Alternativt flytta utomlands innan det blivit diktatur.

  SvaraRadera