måndag 3 augusti 2015

Sverigedemokraterna chockar ..

.. med en annonskampanj på Östermalms tunnelbanestation.


Som annonskampanj är den genialisk. Presentationen är tilltalande för ögat, lämnar ingen oberörd och får därmed maximal spridning trots att det bara rör sig om en av storstadens alla tunnelbanestationer.

Det mest genialiska .. och nästan skrattretande .. är ändå att hela annonskampanjen vilar på förutsättningen att extremvänstern ska gå till våldsam attack.


Hatten av för dem som tänkt fram detta. Tänk om våra övriga politiska partier kunde presentera något liknande .. åtminstone när det är valår.

Vänstereliten blir naturligtvis våldsamt upprörd som förväntat och tar till de vapen som brukar (?) vara effektiva ....

BILDERNA SPRIDS med vindens hastighet tillsammans med indignerade avståndstaganden och upprörda nazist- och rasistanklagelser.

En HASHTAGG på twitter skapas .. #SLSpriderRasism .. vilket ytterligare ger spridning av SD:s annonskampanj som redan efter bara några timmar nått större delen av landet!

En DEMONSTRATION utlyses till klockan 18.00 på tisdag vid Östermalms tunnelbanestation! Förmodligen kommer den vanliga orkestern bestående av vuvuzelor och saxofon att ackompanjera kören samt filmas och återges av samtliga tv-kanaler och meddemonstrerande journalister?


HENRIK ARNSTAD ställer upp för en intervju om "rasistpropagandan i Stockholms tunnelbana" och AFTONBLADET sätter rubriken HETSKAMPANJ!

Denna bombmatta av protester toppas av att twitterspridarna  lägger an och avfyrar den verkliga dödsstöten mot det rasistiska budskapet!

Ordet government är FELSTAVAT!!

Med ett sådant massivt, väl genomtänkt motstånd .. vad kan egentligen gå fel? Annonskampanjen är förintad, sverigedemokraterna krossade och ordningen återställd!!

Eller?

Vad är det då som sägs i annonskampanjen?


"Sverige borde vara bättre än så här" .. över en bild av ett tiggarläger. Ja, Sverige borde vara bättre än så här. Faktiskt.

En ursäkt över den röra som Sveriges folkvalda politiker har lyckats åstadkomma genom att nöja sig med att skjuta budbäraren i stället för att åtgärda problemen. Ja, jag anser nog också att våra etablerade politiker är skyldiga sina väljare en ursäkt .. framför allt de svagaste och mest värnlösa hjälpbehövande.

Och en försäkran om att Sverigedemokraterna kommer att vinna valet 2018.

Rasism?

Mauricio Rojas, docent i ekonomisk historia, skriver också om att SD kommer att bli Sveriges  största parti i SvD och artikeln slutar med ett citat från ..

.. Henrik Johansson, ordförande för Alarm Ambulansförbundet, säger: ”Det är också skrämmande att se att man inte verkar vilja ta i det här i den politiska debatten. Det är som att det här problemet inte fanns”. Och det är just denna feghet som kommer att göra SD till Sveriges största parti.

Samma budskap, olika avsändare och ingen hashtagg #SvDSpriderRasism???


SvD, SvD, DN, DN, DNSR, Expr., GP,

5 kommentarer:

 1. Den politiska debatten (framförallt från vänstern) är fullständigt imbecill.
  *såå trött*

  SvaraRadera
 2. Den så kallade debatten skulle det va'.

  SvaraRadera
 3. På ett sätt är det oerhört komiskt och kul.Vad jäkla bra SD har blivit på reklam och strategi.:-D

  Samtidigt är det direkt obehagligt att se twitterkampanjen för att ringa trygghetsnumret och klaga på "otrygghet" p.g.a av SD. Vågar de som gör det träda fram med namn om det händer något allvarligt för att numret blockerats? Tror inte det.

  Det är som småbarn som leker med tändstickor utan att begripa vilken skada det kan göra. Här är det dock vuxna som nog begriper men tycker att det är deras rättighet att leka ändå:
  Skit i andra,
  vi vill leka,
  om någon dör,
  kan ni SL klandra

  SvaraRadera
 4. Skönt att du är tillbaks Anybody.
  Angående inlägget, finns ingen satir eller ironi eller skämtserie som kan konkurrera med svensk politik idag så du behöver inte be sjätte mannen göra twitterklipp om Arnstad åt dig (för det kan väl inte vara äkta?).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligheten överträffar nästan alltid dikten .. så sjätte mannen i all ära .. detta var den RIKTIGE Arnstad. Vår statsministers rådgivare i rasistfrågor som till exempel annonser eller annat stötande.

   Radera