tisdag 4 augusti 2015

"Riv ner, klistra över, förstör"


.. de som inte tycker som du är "obildade lågpannade as". Låt andra betala för dina resor om du störs av en politisk annonskampanj i tunnelbanan .. .. det är din rätt och dessutom ett arbetsmiljöproblem för de anställda och ett direkt hot mot din trygghet, vilket du kan klargöra genom att ockupera den trygghetslinje som finns för andra att använda vid mer akuta otrygghetstillstånd.

Eller det kanske inte finns något mer akut otrygghetstillstånd än det som uppstår vid åsynen av en annonskampanj från SD? För vad är en otrygg medmänniskas behov av hjälp i jämförelse med en vänstersocialists behov av att riva ner, klistra över eller förstöra?

Vanliga människor är ersättningsbara eftersom det finns så gott om dem och om de dessutom sympatiserar eller ens godkänner SD som ett demokratiskt valt parti så är de ju ändå "obildade lågpannade as" även sett ur Sydsvenskans reporters upphöjda perspektiv.Nu har Sveriges vänstersocialister vunnit en stor "seger" genom att riva ner och förstöra en bild med texten "Sverige borde göra mer" över en bild på ett tröstlöst tiggarläger?


Det ska också demonstreras .. vänstersocialisternas lösning på alla svåra problem .. och det talas om att minst 3000 personer anser det mödan värt att hojta slagord utanför tunnelbaneingången.

Riv ner, klistra över, förstör .. varför inte använda en annonsbyrå till att sätta upp egna annonser på valfri tunnelbanestation?

Mottot är ju klockrent när det gäller att beskriva den politiska riktningen för närvarande.

Eller så kan man ta krafttag i en motannonsering och täcka väggen med denna bild som skildrar antirasisternas avsky mot dem som särskiljer andra på grund av hudfärg och social tillhörighet.
2 kommentarer:

  1. Varför oroas? På 1930-talet var det OK att förstöra judeaffärer och synagogor. Därför måste vi ha förståelse för "våra ungdomar" när de förstör affischer de inte gillar, pälsaffärer och annat de tycker är fel samt när de spränger handgranater och skjuter omkring sig. Historien upprepar sig men inriktningen varierar...

    SvaraRadera
  2. Underbart att se hur Twitterati går igång!

    Pascalidou, Ernman, Gardellarna, Arnstad, Aftonbladet, Ismail, Interasistmen och hela övriga bandet av nyttiga idioter går i fullständig spinn och ylar glatt när de som pavlovska jyckar reagerar på retningen och ges ytterligare en möjlighet att posera inför varandra.

    Asgarv!

    SvaraRadera