söndag 31 oktober 2010

Åhh .. KÄRLEK!!!

Andreas Carlsson .. ni vet, han som är domare i Idol .. väntar på den STORA kärleken!

Han säger att han aldrig har varit RIKTIGT himlastormande kär och förälskad .. vilket måste kännas verkligt kul för hans tidigare partners .. och han drömmer om att känna sig älskad.

Grattis och välkommen in klubben!!! Att känna sig älskad är något som ALLA drömmer om.

Att bli älskad förutsättningslöst för den du är, även i situationer när du inte alls är till din fördel .. och att ha någon att stödja sig mot och lita på när livet känns tungt och besvärligt .. det vill vi väl alla?

Att hitta den människa som tycker om dig och älskar dig även när du misslyckas eller kommer på kant med alla andra. Som alltid har en öppen famn och som förlåter och förstår när du faller ner i total egoism, självmedlidande och klagosånger .. visst vore det underbart?

Tänk att leva med någon som alltid blev glad av att se dig .. men som inte ställde krav på din närvaro när du har andra, viktiga saker att syssla med. Någon som ställer upp, tar vid där du inte orkar och alltid är intresserad av att lyssna på vad du har på hjärtat.

Någon som osjälviskt GER dig kärlek .. både fysiskt och psykiskt när du behöver .. någon som SER dig och dina behov i livets alla skeden .. någon du kan skratta och gråta tillsammans med .. visst är det vad vi alla drömmer om?

Det är inte förrän du hittar vad du söker och upptäcker att denna fantastiska person förväntar sig EXAKT samma sak från dig ..

.. som det verkligen krånglar till sig!!!

6 kommentarer:

 1. Va! Är dessa fantastika personerna sååå egoistiska i slutänden och kräver allt det där?

  SvaraRadera
 2. En sådan självuppgivande kärlek kan inte finnas! Har aldrig mött en sådan... Men jag har bara mött några få stora kärlekar. Det är ett tagande och givande... och ibland bara det ena eller det andra... Oj, kära, söta! Men visst, det vore underbart om en sådan kärlek hade funnits eller kunde finnas!

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte om du läst ngt mer än det du länkade till, men jag såg inte att han förväntade sig allt du skriver ovan. I övrigt...

  "Det är inte förrän du hittar vad du söker och upptäcker att denna fantastiska person förväntar sig EXAKT samma sak från dig ..
  .. som det verkligen krånglar till sig!!!"

  Varför det? Det utesluter väl inte att du kan ge samma sak som du tar emot? Det går tom att göra samtidigt.

  SvaraRadera
 4. Ett ämne så svååårt! Du väntar Dig väl inget svar? Ibland måste man vara glad över det man får och har om än i en mindre skala än vad de skriver om i böckerna... Men drömmer gör vi väl alla... Och jag vill vara den första som vill hoppas att drömmen faller in! Vad kan man säga mer. Jo, man kan försöka tro på att man förvisso är lycklig med det man har.

  Nu vågar jag inte skriva mer i rädslan för att verka banal. Men jag tror at man måste hitta en ro i sig själv, någonstans - så gott det går!

  "Der immer strebend sich bemuht, den können wir erlösen"

  SvaraRadera
 5. Granny .. visst är det upprörande!! ;-)

  Hmm och Anonym .. nu har jag nog varit lite otydlig misstänker jag .. igen!!

  Jag utgår, som vanligt, från min närmiljö och där ser jag att de som sörjer över att de aldrig träffar rätt partner .. trots flera försök och förhållanden har en väldigt klar uppfattning om vad de VILL HA men tänker mindre på att de också måste GE.

  "Om han/hon bara hade ändrat sig/varit annorlunda" .. är en mening jag hört alldeles för många gånger.

  Det jag skriver om är DRÖMMEN om att bli förbehållslöst älskad .. utan att förstå att du måste ge kravlös kärlek tillbaka.

  Det misslyckades jag tydligen med .. men det är så jag tolkar Andreas Carlssons längtan .. flera förhållanden, ett som resulterat i ett barn men ingen upplevelse av ÄKTA kärlek och förälskelse?

  Men det är ju tidningens presentation av vad han har sagt så det är förmodligen inte alls så.

  SvaraRadera