söndag 10 oktober 2010

Vart tog han vägen????

Nu när det talas så mycket om FÖRNYELSE och ska satsas på nya förmågor inom det Socialdemokratiska Partiet, kan jag inte låta bli att undra vart Kent Härstedt tog vägen??

Den vassaste kniven i den socialdemokratiska lådan?? Talmanskandidaten som var som skräddarsydd till landets högsta ämbete??

Han borde väl i rimlighetens namn vara Mona Sahlins första val, nu när hon ska bygga upp sitt "nya" gäng???

Men han kanske dyker upp i samband med den högkvalititativa rödgröna BUDGETEN som förmodligen blir de rödgrönas sista grupparbete? Någon eller något måste ju offras där också .. för nu är det ju dags att försöka gå tillbaka till gamla löften och tidigare ställningstaganden och försöka placera skulden för de rödgröna samarbetssvårigheterna på någon annan.

Jag tror att Vänsterpartiet och Lars Ohly ligger jättebra till för att få en framskjuten huvudroll i det sammanhanget.

Och på tal om sammanhang .. är det någon mer än jag som misstänker att det finns ett sammanhang mellan det fullständigt urusla tv-utbudet och det nyväckta, folkliga politiska intresset??

För handen på hjärtat .. realitysåpan "ALLIANSERNA, SD och RIKSDAGEN" är ju helt klart mycket mer spännande och fyllt av intriger än Idol, Dansfeber, Robinson och Kungarna i Tylösand tillsammans!

Och om Kanal 5 insåg detta och satsade på dold kamera i det sammanhanget så hade de en given vinnare i motsats till de unkna planerna på att försöka rota i och tjäna pengar på kändisarnas gamla spritproblem, eller hur?

1 kommentar:

  1. Klart Mona S inte vill ha in Härstedt i gruppen, han kan bli en farlig konkurrent om ordförandeposten. Ohly är jokern i såpan medan Åkesson blir något av Svarte Petter. Nu försöker Mona S manövrera så att Alliansen blir sittandes med Svarte Petter och samtidig bli av med besvärliga konkurrenter.
    Du är rätt om TV's såpor. Absolut inget slår den politiska såpan.

    SvaraRadera