söndag 10 oktober 2010

Vet ni vad jag tror??

På onsdag får Thomas Bodström veta om hans ledighet har blivit beviljad och om den INTE blir det .. då måste han "fatta sitt livs svåraste beslut", enligt honom själv.

USA och familjen eller riksdagen och alla förmåner!!

SVÅRT val!

För vet ni vad jag tror? Thomas Bodström valdes in i riksdagen år 2002 .. det är för 8 år sedan .. och är det inte 12 år som är gränsen för full riksdagspension?

Eller har jag fel?

Om jag har rätt, så MÅSTE Thomas Bodström ha kvar sin plats i 4 år till för att kunna föra över inkomster/vinster från advokatuppdrag och författarmödor till sina olika bolag för att kunna leva i största välmåga på sin riksdagspension och ändå ha kakan kvar.

PRECIS som Göran Persson gör!!

Det kanske till och med blir en liten herrgård av det hela? Men då måste vi piska upp en förtrytsam opinion som tycker att riksdagspappor VISST får släpa med hela familjen utomlands och ta pappaledigt!!

Och eftersom det hela blir mer och mer såpa-liknande så borde riksdagen tillhandahålla ett telefonnummer där vi för en avgift kan rösta in eller ut .. till exempel Thomas Bodström.

Då blir det ju också ett litet tillskott till den offentliga kassan som kan användas till ... till exempel riksdagspensioner?

1 kommentar:

  1. Visst blir man trött på politiker som inte drar sig för att s.kriva oss på näsan hur vi ska leva men själva seglar helt utanför reglerna. Bodström är ju inte ensam Ohly, Wetterstrand, Sahlin...späder på politikerföraktet

    SvaraRadera