lördag 9 oktober 2010

Jag häpnar ..

.. när jag läser Aftonbladets lilla sorgliga berättelse om den stackars, stackars mamman som TVINGATS förskjuta sitt älskade barn på grund av hans politiska åsikter!!

En HEL FAMILJ i RUINER på grund av SVERIGEDEMOKRATERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur lågt kan man sjunka .. hur billigt är man villig att sälja sig?

Att Sverigedemokraterna och "kampen mot dem" är Aftonbladets egen älskade baby är inte svårt att se. "Gilla Lika"-kampanjen måste ha givit rejält med klirr i kassan och alla artiklar av alla upptänkliga slag måste ha sålt många sköna lösnummer .. för det går väl inte en dag utan att tidningen har något "dramatiskt", "upprörande" eller "uppseendeväckande" på samma tema?

Hur står det till med ekonomin, egentligen?? Eller är det moderpartiet som trycker på??

I det här fallet PÅSTÅR en mamma att hennes 25-årige son kontaktat henne 4 veckor innan valet och börjat prata politik.

Hon PÅSTÅR att han försökt få henne att rösta på Sverigedemokraterna.

Hon PÅSTÅR att han försökt övertala sina syskon.

Hon säger att hon TVINGATS bryta helt med den myndige sonen på grund av hans PÅSTÅDDA åsikter.

Och i slutet på denna "tragiska" historia där en mamma "tvingats" till att gå ut i media för att varna andra föräldrar för hur illa det kan gå (?) .. så står det ..

.. "Aftonbladet har flera gånger varit i kontakt med sonen som säger att han inte haft kontakt med sin mamma på åratal. I övrigt vill han inte göra några kommentarer."

Säger han ja .. tycker Aftonbladet och skriver ihop sin snyfthistoria i alla fall.

MEN .. om han nu inte haft kontakt med sin mamma på ÅRATAL .. hur kan hon då påstå att han ..?? Eller ljuger han?? Eller ljuger hon???

ÄR han verkligen Sverigedemokrat .. är hon en kyrklig aktivist eller vill hon bara vara i tidningen och sparka lite .. sola sig i "Gilla Lika-glansen" .. och få spänning i ett trist liv??

Och HUR kan Aftonbladet publicera en så tunn historia utan ett uns av trovärdighet åt något håll??

9 kommentarer:

 1. Fan vad bra du skriver!!!

  SvaraRadera
 2. Självklart har ingen tvingat mamman att gå till media.

  Detta visar dock på hur illa det är ställt och hur rasism kan dela ett samhälle!

  Förstår ni pubertala trotsåldersmänniskor vad ni håller på med?!

  Sverigedemokraterna är inte något liten snällt demokratiskt parti som "bara vill begränsa invandringen". Det är ett rent rasistiskt parti med vissa putsningar på ytan.

  Jag förutsätter att HELA partiprogrammet har lästs av er som röstade på rasisterna. Då man har gjort detta så finns inget annat ord för att beskriva SD:s politiska ideologi än - Rasism.

  Att inte vilja ha någonting med rasister att göra är ett mycket bra ställningstagande och förhoppningsvis något som får sonen att förstå hur mycket han är ute och cyklar i mörka vatten.

  SvaraRadera
 3. Razmatazuz .. Jodå .. jag har läst partiprogrammet och det här inlägget är inget försvarsinlägg för SD .. även om jag inte tycker om de mobb-tendenser som finns i media just nu. Det är ALDRIG ok med hatkampanjer och förföljelser!

  MEN .. om sonen uttryckligen säger att han INTE haft kontakt med mamman på ÅRATAL. Hur är det då möjligt att han har kunnat diskutera politik med henne så sent som 4 veckor innan valet??

  Vem slirar på sanningen .. och varför??

  Och finns det någon som helst anledning att skriva en snyftartikel där ord står mot ord och ingen vet vad som är sant???????

  SvaraRadera
 4. Kusinen från landet9/10/10 15:56

  I mina öron låter det som en mycket märklig familj! Är det vanligt att man som mor och son har så litet kontakt? Och att man inte kan ha olika åsikter även om politik utan att bryta kontakten helt?

  SvaraRadera
 5. Att ett barn man fött och fostrat förskjuts eller ljugs om när det har en speciell politisk åsikt - det går över mitt förstånd. Mitt barn är alltid mitt barn även om det inte har mina värderingar. För övrigt verkar åsikterna om deras kontakttäthet verkligen gå isär. Det gör inte att man saäljer ungen i en snaskig tidningsartikel. Förälder är man ändå.

  SvaraRadera
 6. Angus Young9/10/10 17:42

  Det är skönt att man har gått omkring och trott en sak om partiet man röstat på, och så kommer det något geni med namnet Razmatazuz och avslöjar den RIKTIGA sanningen om vad vi EGENTLIGEN tycker. Inte för att vi SÄGER det, ånej. Inte för att vi PROPAGERAR för det, ack icke. Och inte heller för att vi någonsin har GJORT det. Men Razmatazuz är något på spåret, och man inser helt plötsligt att man har gått och trott att man tycker en sak som i själva verket visat sig vara något annat. Vilken hjälte! Han borde fortsätta med sin hjärnkirurgi, rymdmatematik eller vad han nu jobbar med, och skapa en bättre värld istället för att sitta och ödsla sin tid på internet.

  För övrigt är den stackars mamman årets skithuvud, och jag hoppas att hon får AIDS.

  SvaraRadera
 7. @Angus Young: Jag tycker det är elakt att önska ngn att det ska få ADIS. Är det inte bättre att önskar att hon kommer på bättre tankar så att hon månar om sin son istället för att hänga ut honom i media?

  Att ha de tankar som du har om mamman är det som gör att folk har den inställningen som de har till er i SD.

  SvaraRadera
 8. Den här artikeln andas tyskt 30-tal eller östeuropeiskt 70-tal. Razmatazuz och liknande ignoranta nötter hade stöttat deras regimer med samma frenesi då som nu. Det viktiga är inte ideologin utan vilka som har makten och som man absolut inte får kritisera.

  SvaraRadera
 9. Det är väl aftontidningarnas grej - att göra en höna av en fjäder. Sen undrar man ju naturligtvis över mamman och vad som fick henne att över huvud taget uttala sig.

  SvaraRadera