torsdag 28 oktober 2010

Rätt kompetens!!

"Otroligt dåligt omdöme" .. säger Mona Sahlin kritiskt om Sofia Arkelsten.

Ja, HON måste väl ändå ha rätt kompetens för att känna kunna uttala sig om dåligt omdöme .. även om jag personligen anser att Sofia Arkelsten har en lång, lång väg att gå innan hon når upp till sosseledarens nivå!

6 kommentarer:

 1. Som sagt... Rätt person att tala om omdöme. Vad tänker de med där på (S)-kontoret?

  SvaraRadera
 2. Tror jag ska travestera en viss herr Uggla...
  "Illa, jag mår illa"...

  Förstår inte att man kunde sjunka så djupt som drevmaffian nu gjort...

  /Fredrik

  SvaraRadera
 3. Tänk om man fick förvånas nån gång. Tänk om Mona sagt att det är dags att se över riktlinjerna i stället för att dra på som hon gjorde. Nu bidrog hon ju bara till drevet.

  SvaraRadera
 4. Ha Låna Sahlin tog ut "förskott" på lön på riksdagskortet (högst egen konstruktion på uttag)trots att S-gänget sa åt henne det verkligen var dåligt omdöme. Att skaffa hundratals parkeringsböter varav en del gick till fogden och inkasso - det är verkligen moget och visar på gott omdöme, inte sant?

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är utmärkt att den samlade vänsterpressen (dvs. samtliga nyhetsredaktioner i detta land oavsett om de gömmer sig bakom kulisser på vilka det står oberoende, fria eller liberala eller annat trams), med det nu pågående drevet ger alla bittra sosse-losers en förevändning att komma fram från de stenar varunder de gömt sig sedan valet och vädra ut sitt missnöje med att de satsade på fel häst.

  Förhoppningsvis blir dessa sosse-losers lite mer harmoniska efter att ha fått vädra ut denna sin ilska (en reaktion som bäst kan liknas vid Marita Ulvskogs upplevelse av statskupp efter valförlusten 1976) och kan kanske därefter på allvar ta itu med sin egen interna kris (innebärande att man inom loppet av två val övergetts av ungefär tio procent av väljarkåren och numera får stöd av endast 20 procent av dem som jobbar).

  Men det är klart, att fokusera på andras göranden och låtanden och att framhålla andras ofullkomligheter känns väl skönt för stunden (ungefär som att kissa i byxan). Så höll ju sosse-loserna på hela förra mandatperioden.

  Men vinner det några val?

  V

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte annat än hålla med. Varje gång Mona Sahlin uttrycker sig om dåligt omdöme blir jag full i skratt.

  Men saken är att jag håller helt med henne i det här fallet. Dåligt omdöme, korrupt eller korkat beteende från Sofia. Oavsett vad så känns det inte som en person jag tycker passar på den post hon har.

  Problemet är att så länge sossarna håller fast vid en partiledare som inte ens de själva har förtroende för, så kommer de inte kunna tas på allvar oavsett vad det handlar om. Å andra sidan är jag positiv till att det går utför med sossarna, så jag kanske inte ska klaga så mycket utan låta henne fortsätta i samma spår.

  SvaraRadera