måndag 11 oktober 2010

Framtiden??? Är den här .. NU???

Nu när den mest akuta grämelsen och chocken över resultatet av årets val har gått över till bitterhet och avund .. så ska det ANALYSERAS!!

Och som en blixt från en klar himmel upptäcker både Socialdemokraterna och Vänstern att den Framtid som de talat om så länge .. redan är HÄR???

Varför har ingen sagt något??

Förmodligen är det de "Nya" Moderaterna som mörkat detta faktum .. till de rödgrönas nackdel.

Men skam den som ger sig .. båda partierna tillsätter Framtidsgrupper .. fast i Vänsterpartiet så kallas det för FRAMTIDSKOMMISION och den leds naturligtvis av en kvinna .. Ida Gabrielsson.

För är det något som Vänsterpartiet börjar ana så är det att partiet "blivit för gubbigt". Det står i Expressen, så det är säkert sant.

Och medan Framtidsgruppen och Framtidskommisionen undersöker hur det ser ut i dag .. som var gårdagens framtid .. går livet vidare för alla oss andra som förflyttar oss till morgondagens framtid som förmodligen en framtida Framtidsgrupp eller kommision får ta ställning till.

Bäst vore nog om den gamla framtiden .. den som var så bra förr, när Socialdemokraterna var unga och talade om framtiden .. den framtid som vi har NU ..

.. kunde komma tillbaka och bli den framtid som vi kan förvänta oss nästa val.

Nu när man har kommit på hur det fungerar liksom??

1 kommentar:

  1. Kan vi inte backa tiden till då man tog studenten och sjöng "om den ljusnande framtid är vår"? Det är klart jag tog inte den gamla fina studenten jag tog bara den gamla realexamen jag - fast det är klart nu tar nästan alla studenten och får det trots att man inte klarar kärnämnen en gång.

    SvaraRadera