måndag 4 juli 2011

Men, nu är väl alla ändå ute och cyklar??

Aftonbladet har uppenbarligen använt sig av sk hackers för att ta sig in i medlemslistorna på diverse sex-chattar, något som jag i min enfald trodde var olagligt? Att sexchatta är däremot lagligt vilket gör att Aftonbladet kommit i den motsägelsefulla situationen att de med olagliga metoder anklagar en före detta minister för lagligheter??

Dessutom så verkar detta ha skett på bekostnad av att 100-tals andra personliga uppgifter, i databaser där människor trott sig vara skyddade, kanske har läckt ut med hjälp av Aftonbladets hackers?

Nu anklagar Aftonbladet Fredrik Reinfeldt för att inte vilja lämna ut det IP-nr som tillhörde Sven-Otto Littorins dåvarande dator .. ett IP-nr som är knutet till Riksdagens server och som kanske skulle ge Aftonbladets kriminella medhjälpare fri tillgång till övriga regeringsmedlemmars datatrafik?? (Läs Jinges pedagogiska och lättfattliga inlägg i ämnet.)

Att Fredrik Reinfeld nekar är inte något som Aftonbladet kan klandra honom .. allt annat hade varit tjänstefel och en betydligt större säkerhetsrisk för hela landet än Sven-Otto Littorins kända och lagliga sexchattande .. hur patetiskt det än är!

Nu börjar åtminstone jag undra .. om inte Aftonbladet har mer på fötter än vad de hittills visat upp, varför i herrans namn drar de igång detta meningslösa drev som skapar osäkerhet och rädsla hos massor av människor som har kontakter på diverse chattar. (Att Aftonbladet inte tillåter kommentarer eller visar upp blogginlägg i ämnet i samband med de flesta av sina Littorin-artiklar, tycker jag bekräftar att de själva vet vilken dålig grund de står på.)

Aftonbladet vill såååå gärna att Fredrik Reinfeldt ska bli KU-anmäld .. jag vill precis lika gärna att någon granskar lagligheten i Aftonbladets framfart på nätet bland integritetsskyddade uppgifter.

Och nu när Almedalsveckan dragit i gång börjar det läcka från gänget runt Håkan Juholt. All virrighet, all oklarhet, alla dubbla budskap och all okunnighet vi har förvånats över under partiledarens första 100 dagar ... DET ÄR MONA SAHLINS FEL!!

Mona Sahlin har enligt uppgift gömt, dolt, klämt på och förtigit ALLT det Håkan Juholt hade behövt veta för att kunna navigera i sitt nya jobb .. inklusive de löften hon gav i partiets namn att, aldrig någonsin, aldrig någon gång, aldrig, aldrig bygga sossepolitik med hjälp av SD.

Ingenting visste Håkan Juholt, helt hjälplös har han varit den stackaren .. medan Mona Sahlin och hennes kumpaner försnillat alla livsviktiga uppgifter, dokument och all information som han behövt för att framstå som kunnig och insatt. Inte undra på att vi inte sett skymten av någon politik .. den tog förmodligen MONA SAHLIN med sig när hon stack?

Det är ju för sorgligt! Särskilt nu för tiden när allt finns så lättillgängligt dokumenterat .. utom i partihögkvarteret på Sveavägen.

Mona Sahlin har MOTARBETAT Håkan Juholt!! Det är budskapet vi ska suga på i väntan på Håkan Juholts tal i Almedalen.

Innehåller detta tal oklarheter, felaktigheter eller verkar förvirrat och okunnigt, så beror detta enbart på att MONA SAHLIN har gömt eller förtigit det som saknas eller inte finns??

Hängslen och livrem .. var det inte Sträng, den gamle sossen, som rekommenderade det???

Fast då var nog inte Sverige som det är dag med företrädare för både media och politiken som är helt vilse där de är ute och cyklar mot okända mål.


Expr., AB, AB, AB, AB, SvD, SvD, DN,

4 kommentarer:

 1. Preci som jag skrev till dig tidigare, så var min oro över hur AB kom över uppgifterna befogad.

  SvaraRadera
 2. Det verkar ju desperat om de nu tagit till olagliga metoder. Jag förstår då inte vilka det är som köper aftontidningar över huvud taget. Vem har lust att betala för deras skaräp?

  SvaraRadera
 3. Visst är det så men det verkar inte bekymra 3:e statsmakten mycket att dom kör efter egna spelregler. Kan du inte lägga upp en epost adress så att man kan eposta dig!

  SvaraRadera
 4. Hmm .. du hade alldeles rätt, det känns som om man vill veta lite mer om hur AB hittat sin uppgifter??

  Epsilon .. nyfikenhet har alltid kännetecknat människan .. på gott och ont.

  Nils Dacke .. jag skulle gärna vilja ha en mailadress här .. men gång försökte jag lägga till en "anonym" g-mail-adress i anslutning till bloggen. Det resulterade i att hela mitt Googlekonto kraschade vilket jag har lite problem med fortfarande. Nu törs jag inte ens försöka.

  Så den uppgivne flashbackaren som inte visste om han skulle skratta eller gråta i nästa inlägg har delvis rätt .. jag är en fullständig katastrof vid en dator och blandar lätt ihop både äpplen och päron när det gäller själva språket och begreppen!

  SvaraRadera