torsdag 1 september 2011

En del funktioner på Blogger ..

.. fungerar inte .. eller något liknande .. stod det i en textrad när jag loggade in i går.

Jo tack, jag har märkt det!

Jag måste logga in när jag ska logga ut, jag kan inte kommentera normalt och inte redigera inläggen från förstasidan. Det har minst sagt varit enerverande att navigera på bloggen det sista halvåret, särskilt för någon som känner sig som lobotomerad när invanda rutiner inte fungerar.

Installera Google Chrome, så fungerar allt och allt blir snabbare och livet blir ljust och vackert .. fortsatte meningen (ungefär!), så jag installerade Google Chrome och .. vips .. så blev min bloggsida som NY!!

Och resten av livet helt obegripligt!

Jag fattar INGENTING. Alla andra kända landmärken har jag lämnat kvar på den andra webbläsaren och jag saknar både karta och kompass i den nya???

Jag börjar nu inse värdet i Håkan Juholts framtidsvisioner .. det VAR bättre förr. Jag vill att allt ska förbli vid det gamla, det duger för mig. Jag vill framleva resten av mitt liv som en gammal stofil som utför allt på samma gamla hederliga och beprövade sätt som alltid fungerat förut och som säkert kommer att fungera i evighet amen.

Nu sitter jag här och känner mig frånåkt av den nya tekniken som bara blir nyare och nyare och erbjuder fler och fler valmöjligheter, i en hastighet som jag bara inte hänger med i.

Men skam den som ger sig .. och om man bara inte ger upp så ger det sig nog av sig själv??

Om inte förr, så i alla fall senare ... eller??


.. och så kan jag inte välja teckensnitt nu längre och det verkar inte gå att välja teckenstorlek heller?? ATTANS!!!

2 kommentarer:

  1. Tina Häll1/9/11 18:26

    Välkommen i klubben!

    SvaraRadera
  2. Tina Häll .. Puh!! Åhh .. du menar att jag INTE är den sista idioten när det gäller Google Chrome?? Såååå SKÖNT!! Tack!!

    SvaraRadera