torsdag 3 februari 2011

Det stora problemet med Socialdemokraterna ..

.. är nog att det inte finns några socialdemokrater kvar i partiet?

Det vete sjutton vart de har tagit vägen???

Partiet har blivit ett pappersprodukt som har som huvuduppgift att försörja ett antal människor som väljer varandra till olika uppdrag, som de för det mesta saknar kunskap om. Trevliga föreningar att umgås i, möten för inbördes beundran, intriger och maktkamper om de mest lönande posterna och ett alldeles eget ideologiskt fikonspråk. Det som kallas ideologi saknar totalt innehåll och de som talar varmast för jämlikhet och solidaritet, finns själva bland dem som de går till angrepp mot och kallar "de RIKA".

Nu är det klart vilka egenskaper en ny partiledare ska ha ... men den informationen är nog bara en pappersprodukt den också. Det är väl ingen som är så självmordsbenägen att h*n tar som sin uppgift att rensa partiet på "yrkes-sossar"??

Viktigast av allt är nog att inte någon ska behöva sänka sin levnadsstandard genom att avstå från sina löner, förmåner, arvoden och toppositioner. Det ska vara någon som är solidarisk .. inåt .. och som ser till att ALLA hänger med och får behålla sina jobb.

Folket då?? Väljarna??

Äsch, väljarna! Dom får nöja sig med det gamla vanliga tugget om jämlikhet och vad borgarna gör för fel! Det är ju vad dom vill höra .. vad mer kan de begära???


AB, AB, EXPR., SvD, SvD, DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar