fredag 25 februari 2011

Socialdemokraternas klippa ..

.. trumfkortet, esset i rockärmen .. när ska det komma fram? Det börjar ju faktiskt bli lite kort om tid, men kanske valberedningen håller på det som en överraskning på extra kongressen om ett par veckor??

Tänk vad glada alla kommer att bli då, och tänk vad förvånade de kommer att bli över att de inte själva fattade att det hela tiden fanns en supertalang med superkompetens dold bakom ridån.

Jag menar naturligtvis KENT HÄRSTEDT .. mannen som enhälligt utsågs av hela rödgröna oenigheten till att kandidera till jobbet som Riksdagens Talman!!

Riksdagens talman är ju det högsta ämbete som en person kan väljas till i Sverige. Talmannen är i ragn efter kungen och före statsministern .. där duger det minsann inte med vem som helst.

Och redan där slog man ju fast vem som var mest representativ och kompetent .. inte bara för Socialdemokraterna utan för hela landet ... KENT HÄRSTEDT!

Så allt hemlighetsmakeri, allt det här andra tjafsandet med bleka, luddiga och otydliga förmågor som säger kanske, jasså eller jag vet inte ..

.. det MÅSTE ju bara vara en dimridå för att dölja det faktum att man redan har bestämt sig för superförmågan som utvaldes för att tillträda landets högsta ämbete??

KENT HÄRSTEDT .. naturligtvis!!!

För det är väl inte möjligt att man utsåg en kandidat till talmansposten som var mindre kompetent än den man tänker välja till ordförande för Socialdemokraterna??

SvD, Expr., Expr., Expr., DN, AB, AB

4 kommentarer:

 1. Nej, Any, det vore otänkbart att utse någon mindre kompetent till ordförandeposten...

  SvaraRadera
 2. @Anonym .. :-D .. tänkte inte på det!! Men nu kan jag somna framför tv:n med ett leende på läpparna.

  SvaraRadera
 3. Nu ser det ut som om Tomas Eneroth är favoriten. Han har suttit i riksdagen i 16 år och är jättekänd.... obs ironi.

  SvaraRadera
 4. Det verkar ju glasklart nu när du nämner det, men honom hade jag faktiskt glömt bort.

  SvaraRadera