torsdag 17 februari 2011

Smart kille, Gustav Fridolin!!!

Jag har funderat på Gustav Fridolins debattartikel med medföljande uppmaning till landets fattiga att skriva till en speciellt skapad mailadress. Inte för att jag misstror hans uppsåt .. men det framgår ju inte direkt vad avsikten är med projektet, mer än att visa intresse och söka information om vad folk kan tänka sig att göra för att förändra sin situation.

Men efter att ha läst kommentarsfältet under artikeln så slår det mig .. Maria Wetterstrand tog skickligt hand om socialdemokraternas medelklassväljare i det senaste valet, och nu hämtar Fridolin hem alla dem som tvivlar på att Socialdemokratin ska lyckas återföra landets välfärdssystem till gamla goda tider.

Det kommer i och för sig inget annat parti att kunna göra heller .. men det finns ju grader i helvetet, och Gustav Fridolin visar en behaglig värme i sitt engagemang i motsats till alla övriga inblandade.

Så .. GRATTIS Miljöpartiet .. ni får en vass, smart, fullfjädrad politiker i toppen och det skulle inte förvåna mig om ni seglar upp till landets näst största parti nästa val.

AB, AB, AB

2 kommentarer:

  1. Tina Häll17/2/11 20:15

    Jag har nyss läst artikeln och måste säga att det ska bli mycket intressant att se hur det går för MP med ny ledning. Det kommer en ny generation och det måste till nya förhållningssätt i politiken, jag tror inte ett dyft på (s) och deras förnyelsearbete, den betongkolossen kan ingen rubba och de gamla trogna medlemmarna dör ju undan....det blir ett spännande val 2014!

    SvaraRadera
  2. ytterligare en politisk broiler som är för invasionskrig. http://www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0&feature=player_embedded

    SvaraRadera