fredag 2 mars 2012

Gyllne morgon, gyllne morgon ..

Åh, vilken uppiggande start det blev på den här dagen!


Jag läser i DN att Stefan Löfven vill ge Håkan Juholt en framskjuten plats i sitt lag, med motiveringen .. "En person med sådan kaliber måste partiet ta tillvara. Han är ju en agitator av Guds nåde."

Yeesss .. som jag har saknat Håkan Juholts yviga och ostrukturerade agiterande och nu kanske han kommer att släppas helt fri utan att behöva stå till svars eller bära ansvaret själv.


Jag känner mig lika förväntansfull som ett barn på julaftonens morgon, faktiskt.


Tack, tack, tack .. jag håller helt med sosseledaren om att "det vore resursslöseri" att inte släppa fram Håkan Juholt i rampljuset igen! Även om jag kanske ser det ur en helt annan synvinkel.


Politikens mest underhållande ståuppare tillbaka på banan igen .. det måste vara medias våta dröm och jisses, vilken valrörelse det kommer att bli 2014.


Han verkar vara en modig och trygg man, Stefan Löfven.


Eller??


Östran, DN, SvD, GP, N24, AB, Expr.,
Sven-Erland, Tokmoderaten

8 kommentarer:

 1. "And just when you thought he was gone forever. Ter....Juholt 2. The uprising"

  host host, harkel. Med min bästa filmtrailer röst :)

  SvaraRadera
 2. Martin .. PERFEKT, du är som klippt och skuren i den rollen! Kontakta Juholt så kan du sköta presentationen av "Agitatorn av Guds nåde" när han hoppar in på arenan genom en brinnande cirkel. :-D

  SvaraRadera
 3. Hoppa inte högt av glädje än. Det är bara en rökpuff för att stilla den interna S-opinionen i Kalmar län. De är fortfarande försmådda av att S centralt avpolletterade bygdens store son.

  Löfven är skärpt, det är inte Juholt.

  SvaraRadera
 4. Vad blir det för framträdande roll?

  "Stå-upp komisk talesperson" skulle jag tippa på.

  V

  SvaraRadera
 5. Löfvens första misstag...

  SvaraRadera
 6. Framträdande roll? Skulle kunna vara ständig-första-maj-talare inom sosseriet samt fanbärare med garanterad plats i första ledet. En arbetsdag per år och inte för många tillfällen till att klampa i klaveret.

  Men då kanske borgarna skulle sluta upp en masse för att få sig en undehållande stund. Hur skulle det se ut?! /G

  SvaraRadera
 7. Jag har garvat gott åt Juholts klavertramp, men det blir nog bara pinsamt när han inte har någon formell position längre.

  Han skulle kunna bli kommunalråd i hemkommunen. Det skulle "sätta kommunen på kartan" på ett sätt som inget äventyrsbad, kraftverk eller museum kan.

  Fast det skulle vara lite bättre om Löfvén kunde komma med lite politiska förslag istället för att försöka bräcka Reinfeldt i hans bästa gren: prata floskler, utstråla tråkig stabilitet och göra så lite som möjligt.

  Det finns ju så mycket att ta tag i som kräver jobbiga beslut, jobbiga förklaringar och radikala ändringar.

  1.) Finanskrisen är mitt ibland oss. Världen, liksom de flesta svenskar, är belånade över öronen. Många är skyldiga flera bruttoårslöner.
  2.) Arbetslösheten minskar marginellt vid varje högkonjunktur och ökar kraftigt vi varje kris. Utbildning, som politikerna tror är lösningen, hjälper bara ibland.
  3.) Försvaret kommer inte att fungera i krig, men vi har ändå kvar det för syns skull, till stor kostnad.
  4.) Att misshandla en medmänniska till livslångt handikapp ger lägre straff än cannabisodling för privat bruk. Stora polis- och övervakningsresurser läggs ner på att jaga fildelare på privata företags uppdrag.
  5.) Bidrags och omsorgssystemet fungerar inte, som du Anybody tar upp på ett föredömligt sätt.
  6.) Skolan ger bristfälliga kunskaper. Trots 13 år i skola kan en stor del inte läsa och ingen har ens sett de faller igenom.
  7.) Oljan är slut om 20 år. Det kommer lösa koldioxidproblemet, men vad är planen för transporter och uppvärmning?

  Det här var topplista, det finns så klart mer, bara man skrapar på ytan. Jag tror själv att inget system alls är bättre än det vi har nu, men det är tydligen för svåra frågor för att bli vald eller omvald på.

  SvaraRadera
 8. Vilket stort vittnesbörd, jag är Torpey Clare och har varit gift, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärleksförtrollning på mig och fick min EX tillbaka till mig inom 48 timmar. med glädjen och lyckan i mig, släpper jag hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
  (1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning

  SvaraRadera