tisdag 6 mars 2012

Ett mynt i huvudet eller en vandrande madrass ..

.. det tillhör livets olösliga mysterier.


I alla fall madrassen.


När det gäller den ständigt lika brännande frågan om ett mynt som faller från toppen av en skyskrapa kan döda en förbipasserande människa, så har en fysiker gjort ett experiment och har därmed ett svar.


Det gör inte ens ont!


Vilken besvikelse .. särskilt för den som kanske precis lägger sista handen vid sitt livs första kriminalroman med det fallande myntet som mordvapen.


För min del har jag problem med min madrass. Varje morgon .. nåja .. när jag bäddar min säng, så har madrassen vandrat över vänsterkanten på sängen? Jag har undrat hur jag sover egentligen? Vad drömmer jag? Eller är det en överkonsumtion av socialdemokratiska bloggar som ger det här resultatet?


I går beklagade sig Maken .. jag kan inte fatta varför min madrass åker åt vänster varje natt?? 


Va!!! Vad konstigt?? .. och så fick jag ju som vanligt dåligt samvete och inbillade mig att det var mitt fel, på grund av min överkonsumtion osv osv.


Men efter att ha kontrollerat med Dottern så visade det sig att hennes madrass OCKSÅ gled till vänster under natten och måste korrigeras varje dag .. även om det inte skedde i samband med någon form av bäddning.


Märkligt!


Kan alltsammans bero på mig och mitt missbruk? Eller är vårt hus byggt på någon märklig Currylinje/kryss eller på en Hartmannlinje?


Jordens rotation och dragningskraft .. sa Maken. Det är en jädrans acceleration på natten och så sover vi på övervåningen också!


Hahaha!


Motsols är det också .. mumlar han vidare och lämnar rummet.


Och där står jag med min hängande madrass, mitt dåliga samvete och undrar .. ligger era madrasser still hela natten??


Och hur är det med de riktigt brinnande röda vänstermänniskorna? Var vaknar dom på morgonen?

DN,
Jordstrålning

7 kommentarer:

 1. Om madrassen flyttades av jordens rotation så borde den flyttas även utan att du ligger i den. Dessutom snurrar jorden lika snabbt på dagen som på natten.

  Det är väl du själv som vrider dig i sömnen. Gör experimentet att hoppa runt i sängen och kolla ifall madrassen gör en liknande rörelse.

  SvaraRadera
 2. Min gissning är att de brinnande röda vänstermänniskorna vaknar efter lunch :-)

  SvaraRadera
 3. I min o makens dubbelsäng har vi i mitten en liten ås då våra madrasser vandrar mot mitten av sängen och stöter ihop och lägger sig över varandra med kanterna. Jordrotation är uteslutet för det skulle innebära att min del av Världen roterar till höger och makens till vänster - men i samma säng. Mystiskt är det på min ära.

  SvaraRadera
 4. Kusinen från landet6/3/12 19:21

  Pröva med att vända madrasserna! Både min och makens madrass åkte förr ut åt sidorna (min åt höger, makens åt vänster), sedan vi vände dem håller de sig på plats.

  SvaraRadera
 5. Man kanske skall byta madrasser med varandra för att få dem att ligga stilla - MEN jag är väldigt lite vänstervriden så det kanske känns konstigt. Jag avvaktar mitt beslut i frågan

  SvaraRadera
 6. förmodligen en rest från den lille strumpätarens utflykter ur tvättstugan på natten=)

  Har du tänkt på vad man kan virka av makens navelludd?

  SvaraRadera
 7. Vilket stort vittnesbörd, jag är Torpey Clare och har varit gift, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärleksförtrollning på mig och fick min EX tillbaka till mig inom 48 timmar. med glädjen och lyckan i mig, släpper jag hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
  (1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning

  SvaraRadera