Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

lördag 3 mars 2012

Thorsten Flink!!

Jag är inget fan av Melodifestivalen och ser det bara pliktskyldigast för att få delta i familjegemenskapen. Mest beror det på mig .. jag är omvittnat omusikalisk.


Men Thorsten Flink .. han berör mig långt bortom hela melodicirkusen. Jag sitter andlös och suger i mig varje ord, känner trasigheten och skörheten i det han sjunger .. och hos honom själv.


Jag har aldrig sett Thorsten Flink på scenen, men nu tror jag på alla som säger att han är en gudabenådad skådespelare. Att få tyst på ett hav av Sean Banan-fans kräver verkligen en förmåga utöver det vanliga.


Oavsett hur det här slutar i Globen så har Thorsten Flink fått ett nytt fan!


AB, AB, AB, Expr., DN, SvD,

7 kommentarer:

 1. Vad bra skrivet, spec det där m trasigheten, blev berörd både av ditt blogginlägg o Flincks låt

  SvaraRadera
 2. Torsten Flinck gjorde ett lysande och klockrent framträdande. Han ägde scenen och låten berörde verkligen ända in i själen.

  SvaraRadera
 3. Han lyckades även beröra mig, trots att jag inte heller är något fan. Det blev som en blandning av två av mina andra idoler, Rickard Wolff och Leonard Cohen.

  SvaraRadera
 4. Hade förutfattade meningar om TF men nu i går tittade jag faktiskt och fick ändra mig. Tyckte att han var riktigt bra.
  Så på lördag måste jag kanske titta på Ranelid också.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att inte "branschen" sliter honom i stycken, käkar upp honom och spottar ut resterna bara...

  SvaraRadera
 6. Tina Häll4/3/12 22:13

  Jag skrev på min facebook-sida, att det finns hopp om svenska folket när Thorsten F gick vidare!

  SvaraRadera
 7. Hörde låten på radio idag. Både han och låten gör sig bättre live. Trasigheten gick fram mycket bättre och arrangemanget var mer avsklat men ändå tyngre...

  SvaraRadera