torsdag 24 oktober 2013

Om Aftonbladet ringer!

I samband med mordet på Olof Palme påstod en person att en polis hade frågat honom om han kunde skjuta statsministern. Naturligtvis förhördes den namngivne polisen och nu när nyhetstorkan är total och sosseledaren inte har något annat för sig än att försöka krossa regelverket för det framtida budgetarbete som han hoppas få utföra efter 2014 .. så dammar Aftonbladet av den gamla Palme-utredningen igen.

De ringer polismannen som lämnade polisen 1988 och som sedan dess har bott utomlands.

Och kan man tänka sig .. han vill inte tala med Aftonbladets reporter??? Han vill inte ens svara på VARFÖR han bor där han bor eller svara NEJ på en direkt fråga om han bett om att få Palme skjuten??

Det är märkligt och sensationellt .. tycker Lena Mellin.

Underförstått .. här ligger en hund begraven!!! SKUMT!!!! JÄTTEMISSTÄNKT!!!

Om en journalist från Aftonbladet .. eller, för all del, någon annan journalist .. skulle ringa och ställa en fråga skulle jag lugnt och stillsamt koppla bort samtalet .. igen och igen och igen.

Oavsett vilken fråga det gällde och jag kanske till och med skulle låta bli att andas medan jag gjorde det.

För det behövs inte mycket fantasi för att inse vad ett enkelt NEJ eller JA kan formas som .. särskilt i Aftonbladet. Fråga bara Sven Otto Littorin eller kungen.

Bara att svara på själva telefonsamtalet blir i dagens journalisters skickliga händer en suspekt handling. Journalistens samtal med polisen återges till exempel i sin helhet .. garanterat utan hans godkännande.

Det hade varit mer MÄRKLIGT OCH SENSATIONELLT om han hade harvat igenom 25 år gamla händelser och anklagelser per telefon med en journalist från Aftonbladet, tycker jag.

Men det blev ju i alla fall något för Lena Mellin att skriva om, lite rubriker på förstasidan och spridda skurar i nyhetsrapportering författade av sysslolösa, framgångshungriga medarbetare på Aftonbladet.


Soppa som kokas på en spik är en krämig och välsmakande rätt, jämfört med den tunna, urvattnade anrättning som våra kvällstidningar kan åstadkomma på gamla nyhetsrester.

AB, AB,

3 kommentarer:

 1. Jag trodde faktiskt att när man snokade reda på privata givare till Avpixlat och ringde deras arbetsgivare så var botten nådd hos AB. Men tydligen inte...tycker enormt synd om människan som drabbas av denna journalist med noll respekt.

  Det enda suspekta jag kan finna är att han var så pass über trevlig hela tiden. Å andra sidan bevisar det bara att han haft kontakt med tidningar tidigare och vet hur de fungerar.

  SvaraRadera
 2. Ett Nej är tydligen inte ett Nej för dasspapperstillverkaren Aftonbladet.
  Det är trakassering!

  SvaraRadera
 3. Åh vad otroligt trött man blir på dfen där omoraliska tidningen.Vilken tur man har som inte är en offentlig person.

  SvaraRadera