torsdag 21 augusti 2014

Jag är väldigt svag för Anders Borg ..

.. både som finansminister och man. Men jag har aldrig röstat på Moderaterna.

Men nu kan jag knappt hålla mig från att göra det .. helst i går!

Varför då? .. undrar kanske vän av ordning.

Jo, finns det någonting som triggar mig att göra precis tvärtom så är det självbelåtna besserwissar som står och gastar ... Reinfeldt är slut .. tre veckor innan jag gått till vallokalen.

Så har det alltid varit. Säg till mig att jag MÅSTE göra något .. så gör jag det INTE!! Säg att jag MÅSTE gå åt höger så fortsätter jag rakt fram .. kort sagt .. jag avskyr när någon gör sig till talesperson för fler än sig själv.

Jag undrar hur många procent av befolkningen som är som jag

DN

6 kommentarer:

 1. Kusinen från landet21/8/14 18:16

  Det kanske ligger i släkten?

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte hur många procent av befolkningen det handlar om, men jag kan också bli fyraårs-trotsig av sånt där. Kanske handlar det om någon traumatisk upplevelse i barndomen....
  Gunnie

  SvaraRadera
 3. Peter Nicklasson21/8/14 19:38

  Any, jag tycker du ska rösta på något parti i sju-klövern.... ;)

  SvaraRadera
 4. Eftersom allt till vänster handlar om att pådyvla alla sina egna åsikter och moral genom en kollektivistisk syn där det inte finns plats för individer kommer jag göra som du Any.

  Har heller aldrig röstat på moderaterna, de gynnar storkapitalet lite för mycket för min smak men samtidigt är jag så less på att det aldrig görs något radikalt för exempelvis småföretagare.

  /Henrico

  SvaraRadera
 5. Anders Borg var en stor anledning till att jag röstade M 2010. Samt att jag föll för Reinfeldts tal om "ansvar". Viktigt ord för mig.

  Tja, ordet ansvar visade sig ha förlorat sin betydelse, lika mycket som rasist. Sedan Anders Borg klippte av sig hästsvansen så har han liksom Samson (den starke mannen i Bibeln) förlorat något. Han har kommit med en hel del dumt prat på sistone och ställer sig uppenbarligen bakom att det enda som Nya Moderaterna definitivt gärna höjer skatter till, ja det är invandring.

  SvaraRadera
 6. Fredde sviker allt. Borg har svettig överläpp. Det är tungt för honom.Det är tyngre för mig som väljare.

  Den lille fjanten, kristi brud, fackpampen, prussiluskan med röda läppar, den trötte den gode å den fule- jag är less på hela patrasket.

  SvaraRadera